![]() |
Egy jó tolis elfet, nem lehet csak úgy felmérmi és lelopni. Varik nélkük soha. Nekem van 220 hekim egy elf tolim 5200 tolival és ezzel majdnem mindkehez beférek. A fantomsereg lényege, hogyha látják túdós vagy és sok a pénzed, vagy a rúnád akkor varival rádszállnal és megpróbálnal lelopni. Bár kevés ember próbálja ezt meg. Én ha látok egy elfet, akkor álltalában hagyon is, mert van könnyebb célpont is. ( Ez most nem a tolisomra értendő)
|
120 hektárod marad egyéb épületre. ergo szerintem kevés a varid. a templomok mennyiségét rúnából ki lehet számolni és jól befednek és csak pislogni tudsz. ezért nincs értelme az extrém tolimennyiségnek elfnek
|
3900, ami nagyon soknak számít ott, eddig csak egyszer volt, hogy szétkaptak, de csúnyán- egy olyan fél-elf,akinek még ennél is több volt. Én úgy is próbálok védekezni a támadások ellen, hogy mínuszos a foglakoztatottságom és mellette van kajám is, mert így azt hiszik beteg az orim és így duplán nem jönnek rám. Ha rúnából meg sok eladom és kész számolgasson aki ráér.
|
Quote:
|
Quote:
Pl vakarhatja a fejét is, meg dünnyöghet maga elé?:) Elfnek van egy nagyon nagy problémája, amit akár tudomásul is lehetne venni. 30% a lakástekije. Lehet misztifikálni a fajt, de amint lelop egy félelfet, már mindenki tudja, hogy túl van élezve... Az elf biztonságban van addig, míg úgymond tamagocsiznak vele, azaz nem kötekszik senkivel, mert viszonylag kevesen szedik szét hobbiból, bár ilyen is megesik. A kiélezett elfek csak a fantomsereges blöffben bízhatnak, ami nagyon sokszor bejön, de rettentő csúnya a vége amikor valaki rájön, hogy télleg csak blöff. |
Quote:
|
Az blöffnek számít amikor 20sereg pattan és a morál az egeket veri?
Hű átlopott- és a saját felfogását véve alapul- akkor bíztos semmi védelme nincsen. Én csináltam volna a blöfföt keményen, de a szövi nem engette. 80 kocsma,50 templom, 37 ház, 25 tanya és meg 8 raki. Ezt ártozzáb be ha tudják és elkezdi másét vakargatni:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igen, pl ez számít blöffnek. Ha egy elfen a tolis és a varis egyaránt pattan, ott seregnek hirtelen nem is egynek van keresnivalója:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:24. |