Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   törpe tolis (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=790)

Harcosok 09-09-2006 15:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 30632)
2800íjjat egy kósza hulla is beütne :))))

420-on 4-5k tolit egy kósza törpe is belop:D(ha már a törpék a topic lényege)erröl ennyit:D

Bogár 09-09-2006 15:52

ne essünk túlzásokba. 420-on még nem éri meg törpe tolissal lenni. :)
egyébként én a törpe tolist olyanoknak tudom ajánlani, akik mf-ként akarnak gyorsan fejlődni kisebb csoportokban. nekem müködik...

Harcosok 09-09-2006 15:54

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 30647)
ne essünk túlzásokba. 420-on még nem éri meg törpe tolissal lenni. :)
egyébként én a törpe tolist olyanoknak tudom ajánlani, akik mf-ként akarnak gyorsan fejlődni kisebb csoportokban. nekem müködik...

ez csak csak dragonnak szól érti ő miért írtam ezt:)

Csokibácsi 09-09-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 30639)
:)te meg még kevesled a tolit mások sokalják na mind1:D

Nem, ahogy Láma is mondta, én a varit keveslem :)

Quote:

Mert számolj vari-toliban elég jó pl a félelf és így lesz 1 nagyon erős ori a szöviben amihez az ellen tolisa fel sem ér na ott elöny lesz
Nem a viharral/szárazzal fognak játszani, hanem leviszik a készültségét és vége a dalnak.
A 2800 íjász már csak hab a tortán :)

Dragi 09-09-2006 19:40

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 30648)
ez csak csak dragonnak szól érti ő miért írtam ezt:)

Értem és nem nagyon izgat a véleményed az régen volt :) most meg most van! akkor is csak a tolik mennyiségével volt a probléma de mivel te annyira értessz hozzá :)))) ezért gondolom nem is sejted hogy 2 hadis 2 tolis szövibe nyomtuk még X-be és varisodnia kellett valakinek :)) szal az okoskodásaidat tartsd meg másnak

Bogár 09-09-2006 20:19

egyetértek.
én egy, csak tolira kiélezett félelfet (ugyanannyi toli, mint vari) csak akkor vállalnék be, ha lenne mellettem még 1 félelf. de ezt is alacsony szinteken.

Harcosok 09-10-2006 05:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 30661)
Értem és nem nagyon izgat a véleményed az régen volt :) most meg most van! akkor is csak a tolik mennyiségével volt a probléma de mivel te annyira értessz hozzá :)))) ezért gondolom nem is sejted hogy 2 hadis 2 tolis szövibe nyomtuk még X-be és varisodnia kellett valakinek :)) szal az okoskodásaidat tartsd meg másnak

Jójó akkor gondolom te varisodtál 9k varid tuti nem volt ha jól emléxem:)420-on de mind1:)és akkor már az variban is gyenge:)ha 600-on 13k kevés:)

2800-ijról mint ahogy már a 2.oldalt írtam a szövi védi:)csak ezt beszélitek de le van írva magyarul,hogy a szövi védi nem mf orit másoltam be:Polvassátok el elötte mit írok utána fujgassátok az ijjat:)mert engem az nem érdekel elolvasod az uccsó beírást és ugyanazt mondod,hogy kevés:)

Elmondtátok mi a rossz had lássam a jót:)De ne legyen jobban éheztetve:)
10-en megirtátok mi a rossz mondom a jót mondjátok:)Azt már tudjuk milyet ne csináljon senki most milyet csináljon:)?Drag esetleg ird meg te 2nagyon de nagyon szabályos hv között:D ennyire már szerintem nem kellene szabályosan játszani;)

Csokibácsi 09-10-2006 08:56

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 30725)
2800-ijról mint ahogy már a 2.oldalt írtam a szövi védi:)csak ezt beszélitek de le van írva magyarul,hogy a szövi védi nem mf orit másoltam be:Polvassátok el elötte mit írok utána fujgassátok az ijjat:)

én elolvastam (azért a "lóvat" az made my day volt rendesen):

Quote:

Amugy meg igy is 2k ijjat ha tartanak nála szinte mindenki pattan mivel nem küldenek 8k lóvat ha 6k is beüti
Az ellen tolisa (ha nem amatőrök) felmér mindenkit, épületek, seregmozgás, stb... (most ne menjünk bele abba, hogy egy hadis felméréséhez nem is muszáj tolisnak lenni).
Látják, hogy X íj távol, ennyivel több támadósereget küldenek.
Persze, egy készültséglevitel-tekilopás kombó után nem is kell akkora sereget küldeniük ...
Ha több íj lenne alapban, mint 2,8k, az is beverhető lenne, de az nem mindegy, hogy mennyiszer férnek be egy körben mészárolni.

Asszem ennyi. Pfuuujj :)

Dragi 09-10-2006 09:43

jah amúgy Harcosok részéről itt már régen nem a fórum topicja a lényeg hanem az hogy fikázhasson :)))
De tedd nyugodtan!

Harcosok 09-10-2006 11:57

Az ellen tolisa (ha nem amatőrök) felmér mindenkit, épületek, seregmozgás, stb... (most ne menjünk bele abba, hogy egy hadis felméréséhez nem is muszáj tolisnak lenni).
Látják, hogy X íj távol, ennyivel több támadósereget küldenek.
Persze, egy készültséglevitel-tekilopás kombó után nem is kell akkora sereget küldeniük ...
Ha több íj lenne alapban, mint 2,8k, az is beverhető lenne, de az nem mindegy, hogy mennyiszer férnek be egy körben mészárolni.

Asszem ennyi. Pfuuujj :)[/quote]

Minden igaz csak ha+2k ij akkor már azért 2800x2+2000ij nem olyan rossz már:)
Ja igen most,hogy így irjátok vagy -15-20kocsma és a helyett templom :)
De ez olyan szinte minden trük csak amatörök ellen jön be:)Mert leirtátok a toronytalan ijat is mindig kiszámolják meg mindent de ezek elég zavaró tényezők:)van rá esély,hogy beválljon :)
DE mondom erröl már 1 oldala mondom ne irjunk hanem mutassátok be a jót:)
Az nem tetszett,hogy a szövi védi az egy másik topicban,hogy toronytalan ij :)Mutassátok be a jó félelfet ennyi éheztetéssel:)Kiváncsi vagyok már,hogy lesz a félelf 3 dologból is elég erős:)(lehet persze jobban éheztetni de én sem olyat irtam :P)Ugyse tudtok olyan félelfet másolni amibe valahol nem kötnek bele:)

All times are GMT +1. The time now is 15:05.