![]() |
Quote:
Sziasztok! aki csalni akar vagy utánpótlást hoz az úgyis betonelf-el tenné vagy gnómmal és máris nem tudod lelopni a tekijeit vagy kifosztani szóval mindig lenne megoldás hogy megtartsa javait,de javítsatok ki ha nem így gondoljátok |
Viszont az eredeti témához hozzászólva:miért nem tud átépülni a 2B ben?Eleve a tanyákat kell bontsa hogy versenyképes lehessen ,9 körig eteti az orit bejönnek az épületek feltölti őket és már nem is védtelen!Egy komoly játékos ugyis tudja hogy melyik klánba fog belépni, a kezdőknek meg mint régebben javasolva lett a 2B ben érdemes megkeresni a klánukat!Ha meg nagyon kezdő érdemes neki elsőre elfet választani és annak célirányosan átépülni és ebben az esetben még a tanyáit is meghagyhatja!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A legjobb az lenne, ha a védelem lejártával megnyílna a piac is akárhány körig is tart éppen a védelem. Viszont addig a klánrakiba sem kéne bepakolgatni semmit... |
Quote:
ld. korábban kifejtett 1A és 2B fellépési határ környéki átlagos életképes országok nem elhanyagolható különbségei. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk nekem sem esne jól ezt aláírom akármilyen pici is az esélye mégiscsak van sansz rá, ugyanakkor az vigasztalna,hogy én is megtehetem ugyanezt mással,ha elég combos az orim ;) |
A probléma inkább a kezdö 1/a-sokkal van. Lehet akár milyen jó normál csopikban fel megy 1/a-ba és első élménye az lesz, hogy kifosztják leszedik területben és semmit nem tud ellene tenni. Ezek után nekik az 1/a mindig egy kötelezö rosz lesz a játékban nem pedig a játék végcélja.
|
All times are GMT +1. The time now is 14:49. |