Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Elfek felfedezési limite (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=69)

-Fegya- 04-07-2006 14:40

Quote:

Originally Posted by Ven
A téma a továbbiakban engem már nem érint dobom az orit.

Úgy látom, újráztál az elf oriddal. Sajnálom! :(

Továbbra is az a véleményem, mint már írtam, az 1A-ban meg kéne engedni a fajmódosítást a következő megkötésekkel:
  • Csak SZK-s ori válthat fajt.
  • A fajváltáshoz n heki földet le kell adni a császárnak
  • Top 10%-n belül nem lehet elfre váltani

Mike zoostorm 04-07-2006 23:47

En ugyan meg nem voltam A ban , de szerintem a "nagyokosok" ugyis kitalalnanak erre is egy trukkot hogy hogy lehetne ezt kihasznalni...:S
Amugy megertem miert akarnad, de szerintem 24 oran belul meg fogjak kontrazni paran.

director 04-07-2006 23:58

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Úgy látom, újráztál az elf oriddal. Sajnálom! :(

Továbbra is az a véleményem, mint már írtam, az 1A-ban meg kéne engedni a fajmódosítást a következő megkötésekkel:
  • Csak SZK-s ori válthat fajt.
  • A fajváltáshoz n heki földet le kell adni a császárnak
  • Top 10%-n belül nem lehet elfre váltani

nemtom, szerintem még így sem lenne szerencsés.. inkább csak a minimum föld alatt lehessen fajt váltani:) bár ott meg minek:P

Senki 04-08-2006 00:10

szerintem kezdeményezzük, hogy az elfek az 1. és 2. szinten a minimum földjükig felfedezhessenek, ha az a 10% felett van. ezzel elkerülhewtővé válik az ilyesfajta csapdába esés lehetősége.

director 04-08-2006 00:36

Quote:

Originally Posted by Senki
szerintem kezdeményezzük, hogy az elfek az 1. és 2. szinten a minimum földjükig felfedezhessenek, ha az a 10% felett van. ezzel elkerülhewtővé válik az ilyesfajta csapdába esés lehetősége.

igen, ezt én is támogatom.. szerintem sok kezdőként "szerencsétlenkedő" orinak segítenénk vele!

Jackpot30 04-08-2006 06:43

Szerintem lehet ütni az elfeket is,csak időbe kerül.Varis orival pár napig irtani kell a tolikat,majd amikor már beférek a saját tolikkal rámenni a tekikre,és már gyengül is.

Ven 04-08-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by director
igen, ezt én is támogatom.. szerintem sok kezdőként "szerencsétlenkedő" orinak segítenénk vele!

Direktor hidd el nem vagyok kezdő és nem én vagyok az első, aki ebbe a helyzetbe került, csak én tettem szóvá asszem előszőr. Ha azon múlott volna 2 órán belül összehozok egy lebeszélt támadást és újra min. föld felett vagyok. Csak van, aki nem így jáccik.

Synkel 04-08-2006 17:29

A minimum földig fedezés tényleg jó ötlet.

director 04-08-2006 20:40

Quote:

Originally Posted by Ven
Direktor hidd el nem vagyok kezdő és nem én vagyok az első, aki ebbe a helyzetbe került, csak én tettem szóvá asszem előszőr. Ha azon múlott volna 2 órán belül összehozok egy lebeszélt támadást és újra min. föld felett vagyok. Csak van, aki nem így jáccik.

tudom, hogy nem csak kezdőket érint.. de akik általában nem tudnak sehogyse minimum föld felé vergődni, azok tipikusan a kezdők:) persze, bárki kerülhet kakkancsos helyzetbe, de nem az a jellemző..

director 04-08-2006 20:41

Quote:

Originally Posted by Jackpot30
Szerintem lehet ütni az elfeket is,csak időbe kerül.Varis orival pár napig irtani kell a tolikat,majd amikor már beférek a saját tolikkal rámenni a tekikre,és már gyengül is.

persze, be lehet ütni, az nem is kérdés:) csak sokszor jobban megéri inkább vki mást ütni

All times are GMT +1. The time now is 02:30.