![]() |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk egy gnóm hadiori tudós+tábornok+gazdálkodó+túlélő...:) később még hozzá jön a vari személyiség is, meg a harcos és a vándor...:) Az lesz ám az igazi ütőgép...:) Normálisan varizik magára, üt mint gép és még felgyújtani is nehéz...:) Sőt, ez óriásba is vicces kombó lenne...:) Én támogatom...:) |
Egyébként jobban végiggondolva, már most is hátrányban vannak a kezdő orik és az egyéb 1 személyiséges orik a kékekkel szemben, szóval lehet, hogy éppen ezért nem lenne olyan nagy különbség a mostani állapothoz képest...
|
:)de mivel tulélö kisebb kárt okozna :)Meg mindenkit renget egy varis kivéve a varist:)(néha azt is rengeti mondjuk)Még az lenne szép ha csak az orkot tudná:)De a 4-5körröl lopok ellen is megvan a modszer:PHa meg annyira nem tud semmit tenni mint minden faj vagy szabi vagy elkezd feljebb menni(feltéve ha alulról ölik)mert már 15 körröl ráér rengetni a varis+a tolis is lophat kis 7k értékkel lejebbröl:)
|
Számoljátok végig mindent most is 5 személyiségü vs 1 személyiségü ellen hány % is az:)Mert a vándor is sokat ér a tudos is 5 személysiégnél mind2 megvan :)1nél 1ik lehet max:P
|
Quote:
|
Quote:
Feljebb írtam, h igazából 3 személyiség erősítheti fel egymást úgy, hogy azzal "erőkülönbség" jöjjön létre. Ezeket feljebb kifejtettem. Így gyakorlatilag a 3 személyiséges orik ugyanazt az erőt képviselnék, mint a 9 személyiségesek azzal a különbséggel, hogy minél több személyiséged van annál könnyebb védekezni. De ettől még erősebbet nem fog ütni, varizni vagy tolizni senki. |
Attila lehet ezekből valami vagy hagyjuk elsikkadni a témát? Mi a meglátásod az elhangzottakkal kapcsolatban?
|
Quote:
Továbbra is a személyiségek változtatása ellen vagyok:) |
az eredeti elképzeéssel egyet értek, hogy a személyiségek jobban is szinesíthetnék a játékot..
de ha belegondolok, hogy egy kék5ös ori ezekkel a javaslatokkal mennyivel erősebb lenne, mint egy kék szám nélküli, akkor nem támogatom. ha úgy lenne, hogy lenne egy ALAP személyiség az itt felsoroltak közül és hozzá lehet választani, a mostani személyiségek közül az nagyban nem erősítene senkit, viszont a játékot szinesítené. |
All times are GMT +1. The time now is 09:17. |