![]() |
Én most búcsúzom reggel munka még1x elismerésem anarch miatt akárhogy csináltátok. jóéjt üdv Tamás
|
szerintem 1-2 ev mulva,ha még jatszol,kicsit maskepp fogod ezt nezni.Nem kell ehhez jksz,az embber egyszerüen ismeri a baratai orszagait,felettem B ben,a legtöbb jatekos A beli klantagom,vagy az elözö klanom tagjai,na most ezekkel nekem nem kell megbeszelni,hogy ne üssük egymast,alapbol tutti nem fog egyikünk se tamadni
|
Orilistát nem adok, hogy leüssetek:), de ha valaki békülni akar veletek úgyis megadja. jóéjt még1x
|
Quote:
Ettől lesz az, hogy egy idő után csak egy bizonyos kör tud majd ezzel játszani mert aki nem klán tag vagy nem régi játékos az repül. Te nem így látod ? |
Nem igy latom,jatszani mindenki tud.Hidd el en sokkal jobban szeretnem ha nem lenne ennyi haver...
|
Quote:
Igen :) Utána jöttem rá hogy mégse never :) És ezt a hekihatárt hogy az L-be húztak egy olyan embertöl hallotam akit régen never leütöt és ellene akart ugrasztani...... |
Quote:
Sztem őket nem kell bevédeni :) Tomiék elégé jól nyomják és tudtomal több körökre mennek ki ütni :) |
Najó remélem ennek a kis vitának vége.....
Ugymond fogózni nem fogunk se tamás se én.....max olyan áron teszem ki amit tegnap lopival és szecsával beszéltem. Na utazok Szolnokra nemzetközi tornára, szombaton jövök! sziasztok |
Mik vannak itt:S
|
Szép napot Mindnekinek! :)
Hát végig olvastam ezt a csodálatos írás sorozatot és mit ne mondjak, kifeküdtem tőle...:rolleyes: Simon (Tamás)! Te tényleg össze-vissza vagdalkozol és nem ritkán marhaságokat írogatsz. Örülök, hogy kiállsz a véleményed mellett, de úgy látom néha az nem is a te véleményed, hanem valakitől hallottál valamit, ami vagy úgy van, vagy nem és aztán ezt vágdosod mások fejéhez... az pedig külön csúcs volt, mikor arról írsz, hogy micsoda jksz folyik az anarchba...:D Hosszú évekkel ezelőtt volt olyan, mikor az anarchban elkezdtünk tevékenykedni Fly barátommal, hogy rohantak az emberek a support-ra, hogy több orink van anarchban, csak mert nem olvasták el a szabályokat... sőt, mivel anarchban NEM kötelező játszani, ezért végképp érthetetlen, hogy miért olyasmi miatt esel neki pár játékosnak, ami egyébként ott szabályos és amit te is bevállaltál mikor oda mentél játszani... |
All times are GMT +1. The time now is 05:46. |