![]() |
Hali!
Eleve imadom az olyan embereket,akik nem vallajak be a nevüket... Az elmeletedben van egy kis problema,ha mondjuk a piacon van kint folyamatosan 50 millio kö egy darabban,mondjuk 300 ert,akkor azon az emberen kivül akie a kö,minden 1000 ar felett berakott kö(nagyobb mennyisegben) mar nem utalas,hanem fogo. Az 50 milla követ ugyan par ember fel tudna venni,de nem eri meg neki egy 5 milliardos utalasert,hogy 20 md körül költsön ra. Utalasban pedig ha valaki szol,alltalaban segitünk,hogy miben es mikor tud utalni. Es ha egyszer megtudom ki vagy,kicsit megprobalom megneheziteni az eleted ott:)) Ha Monaco vagy akko pláne:) lopi |
Én akkor is kíváncsi lettem volna,hogy kiket sorol fel,akik bevédenek :)
|
lopi kivételesen semmi közöm hozzá :)
|
Kivetelesen a társad :)
|
Micsoda meglepetés :)
Amúgy tudtam közben, mert egy másik topicban meg tamásként írtad alá,és tudtam,hogy Monaco társát Tamásnak hívják.Persze lehetett volna másik Tamás is,de ráhibáztam :) Amúgy így főleg nem értem a rágalmakat,mert tudtommal te kezdő anarchos vagy,így alig tudsz bármit is az egészről.Amit meg tudsz,azt meg Monacótol,és ez ugye megmagyarázza az írásodat :) No csak ennyit akartam még :) |
Quote:
|
Quote:
Egészen véletlenül teljesen ráhibáztál. Tőle tudom a dolgokat és egyre többet ahhoz, hogy végleg megutáljam ezt a játékot úgy komplett egészet normál és anarchot is. Ex és leendő barátnőim nagy örömére:) Még annyit hozzátennék remélem lesz olyan hódító ahol nem fogtok játszani és nem rontjátok el sok ember szórakozását. Mostmár sokadjára editálom ezt a részt... Lopi sajnálom, hogy te is azok közé tartozol akiket úgy védeni kell alúlról, gondolok itt pl. "B" re mert egyedül a szöviddel nem boldogulsz. Bár lehet hogy most tévedek és ez Leuven féle csapat sorry, |
Nade mennyit tudsz az egészről?És Monaco mennyit tud? :)
Sztem ő se sokat,csak össze-vissaz beszél. De ha gondolod,hagyd abba,az a te dolgod. |
Quote:
Sajnos épp eleget erről az egészről, hogy ki- kivel mikor mennyit csal és remélem előbb utóbb törölnek titeket. |
Hogy mi van az anarch piacával?
|
All times are GMT +1. The time now is 15:44. |