![]() |
Quote:
Ha nem tudsz felemelni 50 kilót amennyi mondjuk a súlyod akkor, hogyan tudsz valakit 10x felemelni aki 10 kiló? Simán... Miért nem lehet elfogadni, hogy a támadóvarik másképp működnek,mint a magadra hatóak? Ezzel az erővel a rengetés se sikerüljön már hiszen magadra 1 kör védelem sem megy fel... A második kérdésben igazad van azon lehetne változtatni. Lehetne az elsőn is persze csak meggyőződésem, hogy sokkal ésszerűbb lenne megszűntetni a nagy hektárszám okozta varázslógyengülést... Pld így: saját varázslatok sikeressége: (templomok száma / hekiszám)x(varázslók száma/templomférőhely)x varikészültség x (1+tekibónusz) x (1+faji bónusz) ha az eredmény = 6% akkor a sikeresség 6 körre 99% = 10% akkor a sikeresség 10 körre 99% = 15% akkor a sikeresség 15 körre 99% = 20% akkor a sikeresség 20 körre 99% = 36% akkor a sikeresség 36 körre 99% Természetesen a templomarány változásával egyenesen arányosan nő a siker esélye. Vérszomj varázslat akkor sikerül ha a védelem varit fel tudod tenni 3 körre. Máris eltűnt a képletből a nagyorik exponenciális hátránya. |
Bocs monro, de a most aktuális képlet hogy van?
(A súgóban nem találtam, de bárki válaszolhat, aki tudja, előre is köszönöm:) ) |
Quote:
|
Quote:
vagy 5 percig tartott mire megfoglmaztam :D |
Quote:
Ennek a javaslatnak nem látom sok értelmét. Sokkal jobban zavar, hogy minden gond nélkül lenn lehet tartani egy toli készültségét. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A toli messziről is nyugodtan lopkodthat, te meg a készülicsökkenés miatt, gyakorlatilag meg se karcolhatod. Napi 1 vari és elmegy a készülid kb, míg ő 2-3 készülit is eltolhat rád. Én meg ezt nem tartom fairnek :confused: :confused: |
Quote:
Akkor lehet, hogy mégis a vihar készültségigényét kéne növelni. :) |
Quote:
Mig a varigyilok kevesbe, no meg a varis àltalàban oriàs ahhoz meg mindenki befér szinte tolival ( kivéve az oriàs hadisokat vagy a teljesen hadis gnomokat minimalis varitolival. Ha 4en gyilkoljàk a varjiait elég nehéz lent tartani a készulit. |
All times are GMT +1. The time now is 11:44. |