![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Mivel látom, hogy a védő erővel kapcsolatban is van némi kérdésáradat egy másik topic-ban, ezért berakhatnád a súgóba a védőerő kiszámításához, hogy a hekiből jövő minimum védő és a bent lévő egységek védő ereje közül a nagyobb számít.
|
A megtévesztés varinál a súgóban az van, hogy esély van rá, hogy nem a tulajt mártják be a tolik... mekkora ez az esély, azt is bele lehetne tenni.
|
sugojavítás..
2 észrevétel:
1. hullánál, ha seregütközés van, kap e egységet, ha igen, ha nem, miért? 2. óriásnál pl számomra mikor először olvastam nem volt egyértelmű, hogy a katonákra kapott 15% plussz az alap katonára, vagy az összes harci egységre értendő. Ezen kérdések, sztem... bármely súgót először olvasó emberben felmerülhetnek.. |
Én az Ork kitámadási bónuszát részletezném kicsit jobban a súgóban. Másik topicban volt téma és többféle megközelítés volt. Jó lenne tisztába tenni. Akár számítási példa bemutatásával is. :D
Másik javaslatom egy Kb 1 oldalban összefoglalt "kézikönyv" kezdőknek. Ez olyan tippeket tartalmazna ami nincs a súgóba. Pl. Maradj 200 hekin míg be nem építed/képzed a helyet. Általában is el kéne mondani, hogy (normális arányok mellett) mi fér el egy 200 hekis országban. Stb. Persze ezeket megtanulja az ember rövid idő alatt de van ismerősöm aki azért hagyta abba (a lényegében még el sem kezdett játékot) mert nem kapott ilyen segítséget, és seperc alat leverték/lelopták. Aztán elment a kedve. :cool: |
elgepeles: 2006-07-24 08:43:28 Biztonsági figyelmeztstés:
ez eleg ujkeletu :) |
Ha az elgépelés is számít:
Sugó-Fajok-Törpe-Előnyök: 10%-kel alacsonyabb katonai veszteség Egyébbként a harcos személyiség leírása tényleg helytelen, mert százalákpont lenne a helyes kifelyezés. Persze ez még több laikus embert megzavarna igy átkéne fogalmazni százalékos formára. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:12. |