Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Csokibácsi 02-05-2006 22:01

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem játszottam a 2-t végig sajna, amikor minden karakterem visszazuhant 1-2. szintre, akkor ott egy kicsit megcsömörlöttem. ;)

Ha van időd, ne hagyd ki. Tessék szépen elkezdeni :)

Apa 02-06-2006 07:04

senkit nem látok nyilatkozni a spellforce-ról. pedig szerintem nagyon eltalált játék. én legalábbis több embert megfertőztem vele....

Davalon 02-06-2006 11:46

Quote:

Originally Posted by Apa
senkit nem látok nyilatkozni a spellforce-ról. pedig szerintem nagyon eltalált játék. én legalábbis több embert megfertőztem vele....

érdekes, engem meg a Heroes3 emlegetésének hiánya lep meg:)

Apa 02-06-2006 11:48

a hero3 az egyik olyan játék, amivel még manapság is nyomom néha.
szerintem jobb mint a 4.
ha az 5 még jobb lesz, akko azonnal beszerzem.

Davalon 02-06-2006 11:54

Quote:

Originally Posted by Apa
a hero3 az egyik olyan játék, amivel még manapság is nyomom néha.
szerintem jobb mint a 4.
ha az 5 még jobb lesz, akko azonnal beszerzem.

így van, összehasonlíthatatlanul jobb ,mint a 4 és én is szívesen játszom vele ma is. Az 5-ről csak képeim vannak, nagyon brutálul néz ki, csak félek, hogy itt is a látvány a játékélmény kárára megy:( Sajnos egy csomó játék gyönyörű szép lett, csak épp játszani nem lehet velük...

Ati 02-06-2006 11:55

Quote:

Originally Posted by Davalon
érdekes, engem meg a Heroes3 emlegetésének hiánya lep meg:)

Ehh, csak a 2 van meg... A 3-at nem lehetett kapni valamiért, de mindenképp heroest akartam, úgyhogy beértem a 2-vel. :D Bár múlt héten mintha láttam volna a 3-at (vagy 4-et?) Tescoban, de most túl sokminden történik Hódban, nem érek rá játszadozni. :D

Davalon 02-06-2006 12:00

Quote:

Originally Posted by Ati
Ehh, csak a 2 van meg... A 3-at nem lehetett kapni valamiért, de mindenképp heroest akartam, úgyhogy beértem a 2-vel. :D Bár múlt héten mintha láttam volna a 3-at (vagy 4-et?) Tescoban, de most túl sokminden történik Hódban, nem érek rá játszadozni. :D

Ati, a legjobb játékokat vagy nem játszod, vagy az elején abbahagyod. Kérem az indexedet...:D ;)

Ati 02-06-2006 12:02

Quote:

Originally Posted by Davalon
Ati, a legjobb játékokat vagy nem játszod, vagy az elején abbahagyod. Kérem az indexedet...:D ;)

ELEJÉN? Öööö, nem, BG2-ben nem az elején hagytam abba, hanem miután 20. szintről 18-at leszívtak. ;) (Lehet, hogy csak 15-ről 13-at, tök mindegy, de picit esélytelenné vált ott a harc ;))

Apa 02-06-2006 12:02

pedig ha a2 tetszett a 3at imádni fogod. a 4et meg utálni.a3 az komolyabb, nem annyira mese parodia mint a 4.szerintem. speciel nekem van crackes is. de az öcsém megvette a fiamnak eredetibe. azzal má lehet nyomni neten is. el se tudja képzelni az ember hány féle variáciot lehet kihozni az egységekből.
szerintem tök állat.

Ati 02-06-2006 12:04

Quote:

Originally Posted by Apa
pedig ha a2 tetszett a 3at imádni fogod. a 4et meg utálni.a3 az komolyabb, nem annyira mese parodia mint a 4.szerintem. speciel nekem van crackes is. de az öcsém megvette a fiamnak eredetibe. azzal má lehet nyomni neten is. el se tudja képzelni az ember hány féle variáciot lehet kihozni az egységekből.
szerintem tök állat.

Már a 2-ben is azt hiszem van net, de mivel senkinek nincs meg a 2, így ez a része annyira nem fogott meg sose. :)

All times are GMT +1. The time now is 02:02.