Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hétvégi játék (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=58)

szekely 01-30-2006 14:03

foszto ahogy latam most nem remekeltel a hetvegibe :D :D
es forumot sem hasznaltad mind a multkor:rolleyes:

Never 01-30-2006 15:53

Sztem simán meg lehet nyerni a 7végit,ha a kezdéstől hétfő hajnal 2ig nem alszol egy percet sem :)
Tapaszatalatból mondom.
Ha vasárnap reggelig kibírod,hogy nem alszol,akkor akkora előnyöd lehet,hogy az egész vasárnapot végig fogod untakozni,mert a második helyezett 3-4 körökre lesz már,a végére pedig 6-7 körre.
Eddig ez a rekordom,hogy mekkora előnnyel nyertem:

Helyezés Ország Érték
1 Nordland (#207831) 27819
2 Pool (#160521) 14849
3 -_NO FEAR_- (#196354) 14830
4 A fehér folt (#255323) 13995
5 jólét (#217592) 13874

Hát mit mondjak,szombat estétől végigunatkoztam az egészet :)
Persze, lehet mondani, hogy én voltam az egyetlen,aki 1 percet sem aludt,és ez valszeg igaz is.De éppen ezért megérdemeltem az első helyet :)

Fosztó 01-30-2006 19:05

Quote:

Originally Posted by szekely
foszto ahogy latam most nem remekeltel a hetvegibe :D
es forumot sem hasznaltad mind a multkor:rolleyes:

Nem igazatok volt kezdosbol nagy hatrany az ork. Az elejen a +20% hely nem szamit a + moralcsokkenes az sem mert az elejen csak szemlyiseget allitottam be a fajt nem igy amig magassan volt az ado nem ork voltam . Ezekkel mind nem volt gon. A gond a Torpe 10 koros kepzes minimum 40 kor kell elteljen ahoz hogy a felkepzessel mindig elottedjaro torpot legyozd a +30% tamadoerovel de 40 kor utan is a top 10 -bol 2-3 at csak mert muszaly tolikat es varikat is csinalni mert ugye kell anyag meg fegyver. Evel sem volt baj sokszor annyit loptam hogy nem fert a raktarba a fegyver meg ki kellet dobjak piacra ( a vegen ez mar nem volt ervenyes). Amiutan kezdtem megerosodni es mind kisseb hatrany volt az orknak a torpe felkepzs elonye akkor mar kezdett helyhiany lenni igy sem eleg ortornyot sem eleg konyvtarat nem tudtam felhuzni hogy amig lehet tartsam a torpekkel a katonakepzest. Ez erdmenyre is vezetne ha eleget tudtam volna foglani ahoz hogy kozel annyi embert tartsak mint egy torpe ez egy rovid ideig ment. A vege az lett hogy szombat ejjel lefekudtem es vaarnap delbe keltem ugyhogy kimaradt 3 kepzes ezutan mar nem voltam igazan aktiv vasarnap sem.
vegeredmenyben azt tapasztaltam az orkrol hogy sokkal gurizosebb mint a torpe ha valaki ezt a fajt valassza akkor semmikepp sem szabad aludni kozben :) Ami szerintem meg fontos szombat hajnalig benne kell lenni a top 3ban es kell min 260 heki.
Hat roviden ennyi az orkrol szerzett tapasztalatom hetvegibe :rolleyes:

Fosztó 01-30-2006 19:11

Es ami a forumot illeti fokent csak kepezni es utni leptem be az elejen talan meg irhattam volna akkor meg nem voltam annyira hatul. Mert ha jol ertem arra celzol hogy amiatt halgattam ;) hidd el nem :p

MiKoR 01-30-2006 20:30

hát nemtom, úgylátom ez a hétvégi cska abból áll, hogy kitud töbet gépelőtt ülni, mert ahogy elnézem itt már mindenki tu játszani! :)
Persze egyesek nemteljesen korrekt módszereikkel jutnak előnyhöz, de ez mindenhol ígyvan!

szekely 01-30-2006 20:51

de amugy jo voltal az orkal tetszet hogy banatal vele es tudom hogy aktiv vooltal mos huzosab mezony volt mint a mult hetvegen szerintem

szekely 01-30-2006 20:59

en pl orkal ne tutam olyan erdmenyt elrni mint te mindig elcsesztem ha orkal voltam :(

Fosztó 01-31-2006 06:55

Quote:

Originally Posted by szekely
de amugy jo voltal az orkal tetszet hogy banatal vele es tudom hogy aktiv vooltal mos huzosab mezony volt mint a mult hetvegen szerintem

Azert nem volt az igazi a mostani szereplesem de neked gratula ;)

Reaktor 02-01-2006 12:41

Sziasztok!

Bármilyen furcsa, én egyszer emberrel nyertem a vip hétvégit.

A top 2 ig felütöttem magam, aztán ott beleütköztem az aktuális törpe kereskedőbe aki egyszer be is vert.

Szerencsémre a 3-4-5 helyezettek is az elsőt tolizták, mert az meg őket ütötte sereggel.

Emberként nem kellett se könyvtár, se nyers meg fegyótermelés, mert a környék törpéi elláttak.

Időnként a runahiány is komoly gondot okozott, de loptam azt is.

Na és miután a toptörpe mindenkit levert a közelemből vasárnap 8 ra akkor leszedtem tolikkal a varijait, folyamatosan rajta tartottam a szárazvihart, és loptam az embereit.

Szerintem sose alkalmazta még senki ezt a technikát a top törpe ellen, és nem is számított rá.

Hajnalra nem volt termelése, mert nem mentek a bányák, sőt a varijai is elmentek a foglalk. hiánya miatt.

Közben beütni nem tudott, mert bunkert építettem.

Na és a végén annyi pontot vesztett a több 1000-res emberhiány miatt, meg a sok rengéstől, hogy hétfő hajnalra pár100 ponttal alámkerült.

De valszeg szerencsém volt, hogy nem védekezett időben a tolik ellen, meg a 3-5 helyezett kitekizhette

Szecsa 02-03-2006 15:57

Sziasztok! :)

Never, alvassal is lehet nyerni...ha vegig alszod a szombat estet, jobban jarsz...speciel en is ezert szoktam aludni, es vasarnap legkesobb 10kor abbahagyom...egyreszt masok kedvet elrontani nem erdemes, masreszt pedig tobbet er az alvas...Szombat estere lehetett min. 7-8k elonyod...abbol boven lehet aludni :) Persze, runa az kell, es kis atkepzes elalvas elott...

All times are GMT +1. The time now is 17:38.