![]() |
Quote:
|
Quote:
Másik a közös piac az a 5.os csopi piacát nagyon meg nyírbálná....azt nagyon nem élném.. |
Quote:
Értem szóval az a problémád, hogy az 5-ös szinten kizárólag törpék fognak játszani ezentúl :D Rendben elfogadjuk az elméletedet, csak mond meg lécci miként kerül vissza a pénz ahhoz akit "tápolnak" így? Ha nem kerül vissza akkor nincs tápolás. Ha az a baj, hogy alacsonyak lesznek az árak, akkor a piachoz alkalmazkodni fognak az orik és bontják a bányáikat. Ez a piaci önszabályozó mechanizmus lényege. Én tutira nem fogok azért vipelni egy törpét lejjebb, hogy az 1A-s országomnak bármilyen hasznára legyen :) Ez az elmélet sántikálós... |
Quote:
Mondj már egy példát légyszíves. Konkrétan! Hátha megértem. Sajnos még mindig nem értem. Ha én most eladok 100 agyagot valakinek akkor azt a valakit tápolom? Ezt akarod mondani? Tényleg nem értem, bocs ha lassú vagyok, de nálunk a tápolás azt jelenti, hogy ÁTADOM a javaimat valakinek. És NEM ELADOM! |
Quote:
Persze, hogy mindenki bontaná a bányáit, de ezek a 200 hektáros törpék miért bontanák? Nem igazán játszó országok lennének, V.I.P felesleges neki, szétszedik? Na és? Regisztrálok helyette egy másikat! |
Quote:
Szerinted nehany szaz 200 hekis torpevel mennyi ido alatt termeled ki? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval valamit kell venni drágábban és kitenni olcsóbban értem. 1. Mi garantálja, hogy te fogod tudni megvenni? 2. ha nem rakod ki "nagyon olcsón" akkor mi garantálja, hogy nem tesznek alád pár 100 millióért? Jelenleg egy utalás ugy zajlik, hogy kiteszel sok valamit jó drágán vagy csak éppen annyira drágán amennyi még átadja a dohányt és felszedsz alóla mindent. Ez az utalás klasszikus képlete. Amiről te beszélsz az "szerencsejáték". Vagy sikerül neked beszedni vagy nem. |
Idézet:
Eredeti szerző Wanax Ati: Ha ennyire nem tiltja a szabaly az utalast akkor legalabb legyen kozos piac es szenvedjen meg az utalassal! :) Azert a kozos piac azt eredmenyezi hogy megsokszorozodik az aru mennyisege! Ergo nehezebb kiszedni! Quote:
Valamit nagyon felre ertettel. :P |
All times are GMT +1. The time now is 18:41. |