![]() |
Quote:
Utólagos eltiltás nem hiszem, h lesz, bár Figo tényleg durva volt. |
Quote:
|
Ssseth árad belőled, hogy rühelled a portugál csapatot:D Ez a tegnapi portugál-holland engem néhány ifimeccsünkre emlékeztet, amikor a játékosok csak ütik vágják egymást, de focit csak szórványosan lehet látni... Mindenesetre még ha tovább is jutnak az angolok ellen, akkor is figyelniük kell, mert minden második játékost eltiltás fenyeget, ha sárgát kap. Amúgy reméltem, hogy amit a görögök 2004-ben műveltek, az csak egyszeri eset a futballtörténelem nagy tornáin. De sajnos gyanúsan követendő példává vált. Az eredményért megölik a csapatok a játékot és unalmas meccseket produkálnak. Elég baj, hogy a németek játszottak a leglátványosabban, mikor millió latin csapat van a nyolcaddöntőben. Na de nincs még minden veszve...:D
|
ágrajzot nem tudtok az egyenes kiesesi szakaszrol? nem talalok sehol :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
alattomos játék... emlékszel még a 4 évvel ezelőtti dolgokra? hát az argentín-angol meccsre? az alattomos játék. ugyanúgy próbálkoztak a brazilok ellen is, de nem jött össze. 2002-ig én is szerettem az angolokat, de a válogatott játéka már régóta nem ugyanazt az élményt nyújtja.
|
ajánlom, hogy nézzétek meg az index.hu-t... :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:49. |