Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ork Vs Óriás Vs Gnóm (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=537)

Senki 05-28-2006 19:37

Quote:

Originally Posted by Láma
akkor számoljunk kapásból 10 fős klánokkal ehh:P nehogy le lehessen irni minden variációt, és még fél évig irogassuk, hogy: najó,de...

a 10 fős klánnal csak egy változik: 1/A - 5% toli és 5% vari, 60% sereg 10% torony és 20% ház, és most finomkodtunk. és nincs segítség. gnómmal is hasonló, óriással is, csak ott a lakiteki változtatja a házak arányát.:rolleyes:

na mindegy...

amúgy meg az ork ver oda a legnagyobbat hiába is :D még akkor is ha matek alapján a gnóm a legjobb és régen a tekis trükk miatt abszolút... de nem stílusos és az a 4 tábornok frusztráló, még akkor is ha nem jelent valódi korlátozást... szóval akkor is ork mert az jobb :D

director 05-28-2006 19:37

de a gnómra szavaztam, mert nagyon alul volt értékelve:)

Láma 05-28-2006 19:37

Quote:

Originally Posted by vonos82
Nem lehet és nem picit :D

hadi tekiből tegyük föl marad 20% lakiból mondjuk 15% azért ez jelentső gyengülés, nem kell sok hogy ne verjen be, de ha full szövi segitséggel támad, akkor rommá veri a másik szövi az övét:P

Láma 05-28-2006 19:38

Quote:

Originally Posted by Senki
a 10 fős klánnal csak egy változik: 1/A - 5% toli és 5% vari, 60% sereg 10% torony és 20% ház, és most finomkodtunk. és nincs segítség. gnómmal is hasonló, óriással is, csak ott a lakiteki változtatja a házak arányát.:rolleyes:

na mindegy...

amúgy meg az ork ver oda a legnagyobbat hiába is :D még akkor is ha matek alapján a gnóm a legjobb és régen a tekis trükk miatt abszolút... de nem stílusos és az a 4 tábornok frusztráló, még akkor is ha nem jelent valódi korlátozást... szóval akkor is ork mert az jobb :D

nem is igaz, mert az óriás:P

director 05-28-2006 19:39

Quote:

nem is igaz, mert az óriás:P

nagyot tévedsz, ugyanis a gnóm:DD

Láma 05-28-2006 19:41

az ork sajnos kegyetlenül gyengén véd, a gnómnak minden téren erős a serege, de sebezhető tolival, az óriásnak csak a laki teki miatt gyengébb a serege, de ezt bizonyos földig behozza kocsmában, és nem sebezhető annyira tolival. mindazonáltall, úgyis az dönt kik az orik gazdi és kész:cool:

director 05-28-2006 19:42

Quote:

az ork sajnos kegyetlenül gyengén véd, a gnómnak minden téren erős a serege, de sebezhető tolival, az óriásnak csak a laki teki miatt gyengébb a serege, de ezt bizonyos földig behozza kocsmában, és nem sebezhető annyira tolival. mindazonáltall, úgyis az dönt kik az orik gazdi és kész:cool:

szerintem az dönt, hogy ki szereti a sajtos kekszet. én szeretem. nyertem.

vonos82 05-28-2006 19:43

Miért védene gyengén???

Csak full tornyos íjat kell tartania, meg 30% kocsmát, akkor jól véd :p

Láma 05-28-2006 19:47

Quote:

Originally Posted by vonos82
Miért védene gyengén???

Csak full tornyos íjat kell tartania, meg 30% kocsmát, akkor jól véd :p

mivan? ha úgy épited fel mint egy tolist, akkor kb csak az embernél véd többet. a tábornoka meg a faji bónusza is csak táamdásra hat, a védekező seregének van 40% os hadi tekije és ennyi. ez csak az embert előzi meg, meg azt a nyomi hullát

vonos82 05-28-2006 19:49

Okéoké, ne harapd le a fejem :D

Mindenki tudja, hogy gyengén véd (én is csak poénkodtam)

All times are GMT +1. The time now is 21:25.