Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hova érdemes újrázni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=532)

Grabi 05-29-2006 14:47

nem így értettem. mindenki megírhatja, hogy csihaj-csuhaj de le lesz verve meg ejnye-bejnye, de gyakran előfordul, hogy mégsem jön ki sereggel. félreértetted. erre gondoltam

Colony 05-29-2006 15:16

Segítség új játékosoknak? Hová érdemes újrázni? Fordulni?
3 eltérő fogalom!!!Aki fordul, legálisan nem lehetne új játékos:confused:

Egyébbként szerintem újaknak 5/V, "a bájos csoport"
Fordulni 5/X "elit csoport"
Ha csak személyiségekért rohansz 5/U
(csak én imádok szavazni? miért nincs már megint szavazás:cool: mert én a V-re szavaznék!)

Steve 05-29-2006 15:20

Quote:

Originally Posted by Láma
X a legjobb, kifejezetten jó itt tekit írni, és sztem ez meghatározó szempont:D

Nekem ezzel csak az a bajom hogy senki nem akar leütni pár tekiiro orit földre, midig csak fosztanak:(
Ez egyáltalán nem célzás vagy felhívás hogy üssenek le rólam pár hekit, áá;) ;) ;)

Milán™ 05-29-2006 15:22

Quote:

Originally Posted by Colony
(csak én imádok szavazni? miért nincs már megint szavazás:cool: mert én a V-re szavaznék!)

Hogy Colony nehoogy depressziós legyen hogy nem szavazhat ezért indítottam egy szavazást:D

Milán™ 05-29-2006 15:22

én a W-re szavok mert eddig csak ott voltam:)

Colony 05-29-2006 15:26

Quote:

Originally Posted by Milán™
Hogy Colony nehoogy depressziós legyen hogy nem szavazhat ezért indítottam egy szavazást:D

Köszönöm...rögtön jobb lett a kedvem:o

Jelenleg én meg csak a V-be "tudok" fordulni:mad:
Nagyobb cégnél dolgozom és akikről tudom, hogy hódítozik elosztottuk egymés között a csoportokat

Cassandra 05-29-2006 15:28

Én csak az S-ben jártam...elég kis csopi, családias a légkör(fellépéskor Kb.220ori volt benne :p)
Nekem tetszett, tény, hogy nagyra törő tervekhez nem biztos, hogy a legjobb alap...

Ati 05-29-2006 15:41

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Én csak az S-ben jártam...elég kis csopi, családias a légkör(fellépéskor Kb.220ori volt benne :p)
Nekem tetszett, tény, hogy nagyra törő tervekhez nem biztos, hogy a legjobb alap...

Attól függ, hgy mi az a nagyratörő terv. :) Ha első akarsz lenni a csoportban, akkor az a kiscsoportokban évekkel előbb lehetséges, mint a nagyokban. :)

Cassandra 05-29-2006 15:42

Quote:

Originally Posted by Ati
Attól függ, hgy mi az a nagyratörő terv. :) Ha első akarsz lenni a csoportban, akkor az a kiscsoportokban évekkel előbb lehetséges, mint a nagyokban. :)

Kivéve, ha az első háromban tőled fényévekre levő leszabizott orik díszelegnek;)

Ati 05-29-2006 15:45

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Kivéve, ha az első háromban tőled fényévekre levő leszabizott orik díszelegnek;)

Nagycsoportokban sok-sok fényévre vannak ilyenek, és vannak közted és közöttük aktív országok is. Szóval ott megpályázni azt, hogy első leszel, nem egyszerű feladat. Kiscsoportban megoldható viszonylag záros időn belül.

All times are GMT +1. The time now is 14:38.