![]() |
Quote:
Csak szimplán nem tudja mit beszél:)) De egyszer menjetek L egy éjszakaira:) tuti megismeritek a másik igen morcos sötét oldalát:)) éjszaka igen cifrákat tudok mondani én is de a Melasz már megszokta:)) Nappal meg simán lehagy:) Szal az éjszakan nem egy jó dolog, az ember fáradt álmos nyügös nem lát szinte semmit és még jól el is téved az nagyon frankó érzés ám:P |
Aludni kell előtte. :P
No ezek után ki is kéne nézni valami jó kis éjszakai túrát asszem. :)))))) |
Ha a Zselic nem jó:P
Mátrai csillagok 40 3 2006.06.04 - 2006.06.05 Gy Éjjel Gyöngyös - Sár-hegy - Szent Anna kápolna - Mátrafüred - Benevár - Kékes - Mátraháza - Hanák kilátó - Muzsla-tető - Mátrafüred - Kozmáry kilátó - Sástó - Lajosháza - Őrlőmű - Cser-kő - Dezsővár - Gyöngyössolymos - Gyöngyös Rajt:Cél: Gyöngyös, Felsővárosi Általános Iskola (Martinovics u. 2.) Gyalogos adatok Indítás: 20.00-21.00 óra Nevezési díj: 700 Ft/fő Táv (térképen): 38.8 km Szint (térképen): 1540 m Szintidő: 11 óra MTSZ pontszám: MTSZ 89 pont Oklevél Kitűző Évente változó díjazás Ital Szendvics Meleg étel Gyümölcs Édesség Csomagmegőrzés Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál Indulás saját idő terhére 22:00-ig lehetséges. Mátrai csillagok 25 3 2006.06.04 - 2006.06.05 Gy Éjjel Gyöngyös - Sár-hegy - Szent Anna kápolna - Mátrafüred - Kozmáry kilátó - Sástó - Lajosháza - Őrlőmű - Cser-kő - Dezsővár - Gyöngyössolymos - Gyöngyös Rajt:Cél: Gyöngyös, Felsővárosi Általános Iskola (Martinovics u. 2.) Gyalogos adatok Indítás: 20.00-21.00 óra Nevezési díj: 600 Ft/fő Táv (térképen): 24.1 km Szint (térképen): 750 m Szintidő: 8 óra MTSZ pontszám: MTSZ 51 pont Oklevél Kitűző Évente változó díjazás Ital Szendvics Meleg étel Gyümölcs Édesség Csomagmegőrzés Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál Indulás saját idő terhére 22:00-ig lehetséges. Mátrai csillagok 15 3 2006.06.04 - 2006.06.05 Gy Éjjel Gyöngyös - Sár-hegy - Szent Anna kápolna - Mátrafüred - Kozmáry kilátó - kerékpárút - Gyöngyös Rajt:Cél: Gyöngyös, Felsővárosi Általános Iskola (Martinovics u. 2.) Gyalogos adatok Indítás: 19.00-21.00 óra Nevezési díj: 400 Ft/fő Táv (térképen): 14.3 km Szint (térképen): 400 m Szintidő: 6 óra MTSZ pontszám: MTSZ 29.5 pont Oklevél Kitűző Évente változó díjazás Ital Szendvics Gyümölcs Édesség Csomagmegőrzés Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál |
Quote:
|
Á nem halna bele csak megviselné:P
Lehet többet nem akarna éjszakaira menni:) |
Quote:
|
Előbb próbáld ki aztán dumálj:))
|
Én még maradok a nappali túráknál, azt hiszem.:p
Nem untam még meg az életem:)))) |
All times are GMT +1. The time now is 07:58. |