Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Faji varik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=516)

Rántotta 08-12-2006 17:34

Egyébként minden fajnak ami tud varázsolni jó jönne a könyvtárkulcs:p

Milán™ 08-12-2006 17:47

exair: Ezt én kérdezhetném tőled:)
De kivábnsci lennék egy olyan harca ahol te könvtárkulcsos orkod az én sziesztás orkom ellen harclona:)A végeredmény sztem egyértelmű lenne:)

Devil 08-12-2006 19:09

Sztem a raktarkulcs es a fantomsereg 2 teljesen felesleges varazslat :)
1x menjen normalban szabira 1 elf, ott nem lehet ures orival szabira rohangalni csak ugy...
es akkor ennyit ert a fantomsereg, lol
a raktarkulcs meg no comment, az nem er semmit
az ork nagyon tapos a markotannyal, TF ork uberbrutal tud lenni... nézzetek 2/D-ben teljes kronikat es meglatjatok :D
2x atvisz egy tornyozott oriast... szal a markotanyra szavaznek, alig kajal igy.
A konyvkulcs is nagyon jo de az olyan uncsi vari, nem tudnam megmagyarazni miert :))
A szieszta is nagyon jo, foleg varisnak, vagy nagy hekin hadisnak is kemény... bár szieszta ide, szieszta oda, anarchban 121hazam gyulladt ma is...
Tukorvarazs jo vari de en ruhellem az embert, annal gányabb faj már csak a zombi... aminek max a betegseg az elonye.. kimesz ra betegsegert, hazaviszed es had vigye szovihaboruban az ellen...
Árnyak vari rulez, félelf rulez :D azt a varit eltalaltak hozza... de valoban 2 durva combo lenne:
Szieszta-Markotany ork
Arnyak-Tukorvarazs felelf
kicsit hosszu lett :P

exair 08-12-2006 19:27

5 eve :P
egyebkent egyertelmu valoban, hogy ki nyerne, mert amig az en szovim (ne szamoljunk mf orkkal, az szanalmas:) ) ha te tamadod az en szovim varisat, akkor teged a tolisunk barmikor kitekiz, addig az enyemet nem kozelitik meg, es 40% hadugy+full lakitekivel utok barkihez barmikor, az egyetlen ami megallithat az egy betonelf vagy egy csak varis szovi.. masnak eselye sincs, amig teged vigan kitekiznek (persze a szieszta..) es dezertal a fel sereged :)

exair 08-12-2006 19:30

ork TF tabornok tudos=gosu ori
talan ket ilyen ori kozeliti meg ezt, a jo oreg orias es a gnom hadis..

Milán™ 08-12-2006 21:28

5éve?fura:)De mind1.
Akkor is orknak a szieszta jobban megérné mint a könyvtárkulcs:)
aki olyat kérdez hogy törpel fémet érdemes e termelni(másik topic) hát.. stb.stb..
Én neked kb 1 hónapnyi játékot tippelek eddig a hódítóban:)

exair 08-13-2006 16:42

148999, neki tessek uzenetet kuldeni, ha ketelyeid vannak :)

exair 08-13-2006 16:44

azert kerdeztem a tekiiro es a termelo torpivel is kapcsolatban, mert a femarak igencsak ingadoznak abban a csopiban ahol jatszok, van hogy 10 van olyan hogy 700 arany (es nem utalas) es eddigi orijaimmal a minel gyorsabb fejlodes volt a celom, nem az hogy milliardokkal maszkaljak, viszont most kezdem probalgatni a termeles es a millios tekiiras fortelyait, de minden masban tapasztalt vagyok :] (kiveve hullak :D)

Milán™ 08-13-2006 17:33

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28569)
azert kerdeztem a tekiiro es a termelo torpivel is kapcsolatban, mert a femarak igencsak ingadoznak abban a csopiban ahol jatszok, van hogy 10 van olyan hogy 700 arany (es nem utalas) es eddigi orijaimmal a minel gyorsabb fejlodes volt a celom, nem az hogy milliardokkal maszkaljak, viszont most kezdem probalgatni a termeles es a millios tekiiras fortelyait, de minden masban tapasztalt vagyok :] (kiveve hullak :D)

akkor lehet 5 éve játszol, bár a hozzászólásaidat nézegetve nem nagyon láccik, de még1 kérdés.Abból az 5 éven át mennyit voltál szabin?:)

Milán™ 08-13-2006 17:37

Quote:

Originally Posted by exair (Post 28568)
148999, neki tessek uzenetet kuldeni, ha ketelyeid vannak :)

egy kis off:
amúgy tök jó hogy a 14-es sorszámú orikat 2003 május tájt törölték a szégyentáblán, nem nagyon jön így össze az az 5év:)

All times are GMT +1. The time now is 06:43.