![]() |
Quote:
|
Én most cseréltem le a monitoromat és naon teccik (LG 19'' Flatron Wilde 16:9)
Igaz, nem tervezem napoztatni. Szal én nem töröm rajta a fejem + nem is számítógép csupán egy része, de attól remélem nem off :D Az érdekelne igazán, hogy másnak van e és mik a tapasztalatai. |
A tranzisztorokat, de még a kristályokat sem érdekli, hogy napfény vagy neonfény vagy a gyufa lángjának elsöprő erejű fénye éri-e őket, szóval nem para :P
Kivétel: atomvillanás a közelben |
Quote:
Kíváncsi lennék kinek mi a véleménye, melyik a jobb: - Egy 64 bites AMD - Egy Intel két magos processzor |
Quote:
|
Szia mindenkinek.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy laptopot kell vásárolnom a melomhoz. Nézegettem, öket, de dunsztom sincs mi a különbség a corel duo T2300, corel2duo T2500, corelsolo T2300 mindegyiknél 1660 az óra jel(gondolom ezt jelőli), Pentium M 1700, 2000 és társai, Amd turion. 250-300000 Ft keret van rá, Munkához kell. Hálozatban is dolgozom egyszerre sok program futna rajta, és valszeg a XP mellé egy linux is kerülne, mivel mobil is vagyok, wifi, bluetooth iskell. Előre is köszi |
Quote:
|
Quote:
Bár nem hiszem, hogy a fönököm belemenne, hogy amcsiból hozassak gépet, mert hogy számla is kell. |
Quote:
link: http://store.apple.com/1-800-MY-APPL...pMZUGRh/3.?p=0 2 giga rammal 1474 dolcsi ami szállítással együtt is 300k közelében van. Kegyetlen jó gép, iszonyat design, biztonságos, és a legjobb ár6érték arányban még a dellt is veri. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:45. |