![]() |
Quote:
A nagy klánok gyakorlatilag oligarchaként uralkodnak a csoporton, és ha van egy harcosabb klán aki elég magasra jutott, "ingyen föld" címén leverik simán. A-ban szerintem a hatalmas vagyonokkal van a gond, és az évekkel amit rá kell áldozni ha a top klánok közelébe akarsz jutni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Másik oldalról a probléma gyökere szerintem ugyanaz mint minden online játékban, legyen az MMO vagy MOBA vagy éppen a hódító, mi játékosok vagyunk. Nem amiatt nem játszanak sokáig az újak, mert valami el lett rontva, hanem mert vannak olyan játékosok akik évek óta játszanak és egyszerűen átgyalogolnak az újakon, akár fordulás után, akár új országot inditva. Így míg az újak rövid távon sikeretlenek, addig mi régiek szépen lassan elhullunk. Sok játékban a kezdőt simán chaten alázzák ilyenkor, és nem akar többet játszani. itt felépít,összegyüjt valamit 1-2hét alatt és 1 éjszaka alatt a nagyrésze semmibe vész. |
Ati, belsőn elhangzott és engem is érdekelne, lécci válaszolj erre, ha lehet.
Ha a gyors csoport 2x-es sebességű mindenben, akkor miért kell 1800 kört (900 normált) ott tölteni és miért nem csak 1000-et? Miért nem lehet menni fele idő alatt más szintre, ha már minden 2x-es? Nem mellékesen hetente kell sms rá, de még meg is érteném, ha mehetnék felfelé, így ugyanannyiba kerülne egy szint, mint normálban. |
Volt valami kezdő csoport ötlet, azzal mi lett?
|
Quote:
Amíg nem lesz egy "baby bumm" valamiért a lenti csoportokban addig úgyis ez lesz. Ha már lenne pár száz olyan új játékos, aki elkezdene A-ba lépegetni felfele, akkor az A-val se lenne gond. mert annyi kitartó játékosból, biztos lenne 8-10 klán aki felpezsdíteni az ottani életet is. |
Quote:
Erről másik topikban írt Ati, ha jól rémlik: nagyon sokan még védelem alól sem jönnek ki, mire abbahagyják.. |
Quote:
Reszemrol szeretnek uj dolgokat latni mar, amitol erdekesebb lenne a jatek, ami kedvet adna mindenkinek regi es ujjaknak, mert vegre valami uj ami meg nem volt, amivel meg senki nem jatszott, nem a megszokott, amit meg a regieknek is at kell gondolni es probalni mit hogyan. |
All times are GMT +1. The time now is 05:55. |