Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

puma 05-13-2006 05:27

El tudom képzelni mennyit szenvedett vele a tánczoslábú Wand:D :D

director 05-13-2006 11:25

Quote:

Originally Posted by Remedy
ize tenyleg? szivesen jatszanek vele.... persze vmi kulturaltabb helyen, mondjuk a freechessen ( ugyis van ott mar vagy 20 hodos) :D

kicsit off, de aki regel a freechessre, az szóljon, hogy tudjuk a nevét.. aztán csinálunk versenyt:).. (vagy nem:P)

monro 05-15-2006 07:11

Srácok jövő héten pénteken vagy szombaton szerveznénk egy "nyílt klántalit". Meg kéne beszélni melyik időpont a jobb a többségnek? :)
Tudja valaki, hogy kell azt a szavazásos dolgot beszúrni? Ha nem akkor csak véleményezzétek lécci vajon fog e menni mindenkinek?:)
Aki nem tud jönni az ne írja ki csak aki eljön! :D

Kocka 05-15-2006 07:49

Quote:

Originally Posted by monro
Srácok jövő héten pénteken vagy szombaton szerveznénk egy "nyílt klántalit". Meg kéne beszélni melyik időpont a jobb a többségnek? :)

Ujoncok is resztvehetnek?
Akkor nekem a pentek picit jobb lenne ;) Es a csutortoki ulti is erdekelne ha van meg szabad asztalotok :)

SzaTo 05-15-2006 08:29

Quote:

Originally Posted by wand
"ha ellepték az ízelt lábú egyedek
ROVAR ÍRTÓT VEGYENEK..!"

:D :D

Kedves Wand, le a kalappal,
jót írtál mint a "sör habbal"!
Ha minden beírásod ilyen cool,
az én pár sorom megfakul.

Örülök, hogy színesíted a témát,
de nem bízom a kecskére a káposztát :)

monro 05-15-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by Kocka
Ujoncok is resztvehetnek?
Akkor nekem a pentek picit jobb lenne ;) Es a csutortoki ulti is erdekelne ha van meg szabad asztalotok :)

Jöhetnek persze, szorítunk helyet az ujoncoknak is csak hozz elég pénzt magaddal :D

Milán™ 05-15-2006 18:20

Quote:

Srácok jövő héten pénteken vagy szombaton szerveznénk egy "nyílt klántalit".

Van egy olyan témakör hogy bulik sztem odaírjad:)

Quote:

Tudja valaki, hogy kell azt a szavazásos dolgot beszúrni?

a legfelső üzenet felett van egy olyan fül hogy"téma lehetőségei" azt megnyitod és ott van hogy szavazás:)

Északföld 05-24-2006 22:20

Quote:

Szia Wand:)
Ti valóban nem, Zoli viszont indított valamit.

"Minden ami 1A" = azaz "ÉN ÉSZAKFÖLD"

Kb erről szól az a topic amit ti csináltatok eddig, pontosabban pár héttel ezelöttig amikoris picit elhalkult minden ahogy olvastam.
Wand én 4hónapig kibírtam anélkül, hogy kommentáltam volna a topicotokat! Most lesz 7 órás a mienk és már nem bírtad :) Mi lesz késöbb? :D

Hi.

Mert nem olvastad Roland, most van időd csináld.

Északföld 05-24-2006 22:22

Quote:

Sziasztok!

Ez a topic az "ellenzék" számára készült elsősorban, azoknak akiket esetleg érdekel egy "másik verzió" is a dolgokról amik az 1A topjában történnek:) Nem olvastam még át semmit de gyanítom, hogy nemes ellenlábasunk topicja tele van olyan dolgokkal amire nem lehetünk büszkék sem mi sem ők, de nekünk nem célunk a mocsokdobálás legfeljebb némi élcelődés. Remek lenne ha ebben a hangulatban tudnánk irkálni egymásnak, mint játékostársak és nem mint ellenségek ;)

A klánunk tagjai jelenleg és akik eddig a segítsénkre voltak a klánban, akikkel több mint egy éve próbálunk valamit tenni az ellen a reménytelennek tűnő dolog ellen, hogy az 1A-ban " 1pártrendszer" legyen orinagyságuk sorrendjében:

Gilgamesland - Zou (a rendőrverő)
Espanyol - Levi (a nebuló)
***Baba*** - Arwyl (a kocsmatöltelék)
Salusa Secundus - Wal (a "gazdaság" motorja)
Urlich fov Jungingen - Zsombi a nőcsábász (és egy csendestárs aki súg néha)
Vegaland - Szato (a rímfaragó)
Bridgeland - Bridge (a kártyás tanárúr)
Sharkyland - Cápa (öreg, de nem vén)
Könyvmoly - Tibor (aki még nem öreg de már vén)
MySuzyland - God vagy Suzy ahogy teccik (a gyúrós)
MonroLand - aki én is lehetnék akár :) (a kopasz kocsmáros)
Elfborg - Terror Miki (az éjjelibagoly)

És még páran mások akik besegítenek ha éppen fájdalmaink vannak, de annyira nem érnek rá, hogy folyamatosan melletünk játszanak. Mindenesetre köszönjük mindenkinek akik segítettek az utunkon :)

Hali!

"Ez a topic az "ellenzék" számára készült elsősorban"- Ti vagytok a TOP 1 klán, ki az ellenzék?

Arwyl szelleme 05-24-2006 22:28

Quote:

Originally Posted by Északföld
Hali!

"Ez a topic az "ellenzék" számára készült elsősorban"- Ti vagytok a TOP 1 klán, ki az ellenzék?

Csak rajtatok múlik hogy mi vagyunk az elsők! Nem 2 klánnal kell játszani és piacon utalgatni hanem egy nagy klánt kell csinálni és játszani úgy!
Rakjátok csak össze a 2 klánotok és nagyobbak lesztek mint mi!

All times are GMT +1. The time now is 09:21.