![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
az nem az én bajom ha nem érted.
|
Quote:
Ha egy félelfet védelemre gyúrnak, az halott ügy. Akkor már sokkal jobb a gnóm, a törpe. Akármennyire megfeszültök, nem tudtok olyan félelfet alkotni ami felveszi a versenyt a gnómmal hadi-toli kategóriában. Márpedig a 35%barakk-10% torony már nem sima tolvaj. Az pedig, hogy az egyik hozzászólásodban azt állítod 14% templommal senkit sem lehet gömbözni, simán befednek....majd a másikban, hogy a 8% lazán elég, hát nem is tudom. Nehéz az ilyen emberekkel vitatkozni. Mintha csak az lenne a célod, hogy megcáfolj, és igazából azt sem tudod, hogy mit szeretnél közölni, azon kívül, hogy nekem semmiképp sincs igazam. De ezt megtehetnéd privátban is, vagy megadom az emailcímem és ott cenzúra nélkül elmondhatsz mindennek. De a megbeszélések talán nem ezt a célt szolgálná. |
Szerintem ez inkább félelf topic...
|
Quote:
egyszerűen nem értem, a tolizásra kitalált felesből miért akarnak egyesek hadist csinálni. százszor le lett írva, hogy ha haditoli kell a szövibe, az tuti nem a feles lesz, hanem gnóm, vagy törpe. aki félelffel szeretne játszani, az azért választja, mert tolizni akar. csak a jelenlegi körülmények között ez nem megy. ezen kellene változtatni, nem a felesből is hadist csinálni. |
Quote:
|
Quote:
"5. szinten az országok több mint 20%-a gnóm. 4. szinten ez felugrik 25%-ra. 3. szinten még tovább: 32%-ra. 2. szinten egy kis visszaesés 30%-ra, és csak 1. szinten csökken le jelentősebben 11%-ra." Hogy lopsz te tekit, ha a b és g csoport egyharmada gnóm?(plusz ugye ha statisztikát nézzük, akkor a tekiírók jó része valószínűleg gnóm lesz később is, tehát a teki nagyja le van védve) Akinek van nagyobb mennyiségű tekije és kicsit gondolkozik, az vagy gnóm, vagy beteszi a tekit a gnóm szövetségeséhez.. ráadásul gben és bben a nem gnóm orik elkezdik katira cserélni a tekit.. Persze egyszer-egyszer lehet szerencséd.. de ha körönként lopsz tuti nem fogja birka módjára senki sem nézni, hogy elvidd a tekijét..:) Amit leírsz nagyon szépen hangzik, csak kb a szerencsére játszol.. ez meg tudtommal egy stratégiai játék.. :) |
Quote:
- ártókkal nincs baj - értéket lopni csak az tud aki ügyes (akár csak fosztani sereggel) - hadilag nem akarod hogy védve legyen akkor min kell változtatni? a bénák is lophassák könnyen más nehezen összehordott javait? :) amúgy ez valóban nem feles topic.. UI.: 50+10% alatt én nem neveznék hadinak egy orit.. |
All times are GMT +1. The time now is 11:00. |