![]() |
A lejárt szabiról való visszadobást el tudnám úgy képzelni, hogy a VIP körök addig nem telnek az adott országban, amíg a tulaja konkrétan be nem lép. Ekkor a tulaj, ha esetleg azóta szétverték volna le tud újrázni, így a sokévi befektetett munka nem veszik el.
|
Quote:
Én továbbra is amondó vagyok, hogy aki huzamosabb ideig nem akar játszani, de úgy gondolja, hogy később még igen, az nyomja meg a "fagyasztás" gombot. Ezzel a környezete is tudja, hogy nem fog csak úgy a semmiből előbukkanni egy váratlan pillanatban, ő se fog egyszercsak szabiról visszakerülni, és az ország is marad ahogy van. Akit ennyire nem érdekel, az viszont szerény véleményem szerint ne ott ücsörögjön szabin a topban (vagy akárhol igazából), ezzel a többieket hátráltatva. |
A-ban, ha van mondjuk 5k klánszabadság, de van egy tag, aki mondjuk 200köre lépett fel, akkor 200kör múlva a tag szabadságról visszalép, így a klán is? Ez elég meredeknek tűnik.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
régen 2 hét után mélyszabira estek az inaktiv orik aztán ez fel lett víve 1 honap korulre majd kb 1 éve eltunt hogy kiesnek mélyszabira a lopi nevu orin anarchban kb 10 honapja tuti nincs vip (látom az osszekapcsolási oldalon) lopit évek ota én hivogatom azonositáskor telon (akkor is a felesége végzi a piszkos melot)és azonosit tehát tuti nem léptek bele azonositás ota mégis bent van az ori a pontlistában kérdem én ha olyan nagy gond a sok szabis akkor miért lett kivéve az a modul ami kiejti az inaktiv orikat ? ez a rendszer régen teljesen jol mukodott miért bevezetni olyat amivel másokat szivatunk és a magánéletébe beleszolunk hogy évente x időt játszani kell nem hogy megbecsulnénk azokat akik ha csak azonositani is járnak be tehát szeretik ezt a játékot nem hagyják torlodni az orikat mert fontos nekik még majd jol ki is cseszunk veluk de haragudj ati de én ezt egy nagyon rossz ötletnek tartom mindig lesznek akik ilyen olyan indokkal sirni fognak valamiért tipikusan ilyen aki nem a bentlévo orikkal foglalkozik hanem a szabisokkal ha zavarja akkor állitsa be hogy ne jelenitse meg a szabisokat azt csokolom az ilyen reklamáloknak azt kell válaszolni hogy ne turkáljon mások magánéletében és hogy nem tartoznak magyarázattal miért vannak szabin ha elmegy szabira akkor akkor mi sem fogjuk számonkérni hogy hozzon igazolást hogy a nagymuter korházban van vagy ha kulfoldon melozik és nincs idelye akkor munkáltatoi igazolást vagy esetleg arrol hogy a tengerimalacait kell rendszeresen orvoshoz hordani és ha nem hoz az állatorvostol igazolást akkor fizessen vipet vagy szétverik :D nevetségeseek az ilyen reklamálok egész egyszeruen el kell hajtani oket, és nem kell foglalkozni a sirámaikkal szerintem ezt a kotelező játékot nagyon nem kéne eroltetni szerintem mert pont az ellenkezoét fogja elérni és még azok is el fognak tunni végleg akik amugy kissebb nagyobb megszakitásokkal vissza vissza térnének attol hogy szivatjuk oket nem lesz tobb játékos az tuti max pár notorius reklamálo másért kezd majd sztrájkba |
szerinetem teljesen mind1 hogy azért reklamálnak mert sok a szabis, vagy azért mert kevés ori van :D
ezért nem nagyon érdemes változtatni sajna vannak ilyenek akinek attol van erekcioja ha reklamálhat ilyenkor legyinteni kell sztem nem pedig megszivatni csomo embert, mert pár (nagyhangu)ember szemét zavarják a szabis orik |
ha az elfokozott orik nyomos érvnek számitanak
akkor erdemes kiszámolni hogy a szabisok hány század vagy ezred%-a az aki ilyneket csinál ezért miért szivassuk a másik 99.9999999 % ot aki rendeltetésszeruen használja és senkinek semmiféle kárt nem okoz ? akkor inkább le kell rakni anarchba aki más játékát akadályozza és a probléma letudva |
Nekem is lenne egy felvetésem bár én sem értek egyet azzal a hogy szankciókkal büntessük a szabisokat azonban tényleg ki kéne valamit találni. Az én ötletem az lenne tegyük fel egy 1000 körös periódusokat kellene figyelembe venni ha 1000 kör letelte után több mint 30%-át szabin töltött akkor auto olyan állapotba kerüljünk az ori ami nem azonnali a visszatérés a pontlistába. Ez olyasmi fagyasztás lehetne amiből csak szabiba lehet visszatérni és ha lejárt a mostani minimum szabi akkor még egy 72 órás védelem is jöhetne. Sokan lehetünk úgy hogy valamennyi időre kiesünk a játékból nem csak azért mert termelünk 100 hekin :p Így talán megszűnne a topban lévő szabitenger és a termelő vagy éppen benézek egy 1000 körös szabiról fosztok egyet és go vissza szabi a pénzt meg kimentettem max kicsit levernek :rolleyes: Vélemény? Talán
|
Egyelőre a szabi bármilyen változtatása jegelve.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:35. |