![]() |
http://www.nemzetisport.hu/static/st...t_full_top.jpg
Aranyérmes: Szilágyi Áron--vívás Gyurta Dániel--úszás Berki Krisztián--torna Ezüstérmes: Ungvári Miklós--cselgáncs Bronzérmes: Csernoviczki Éva--cselgáncs Cseh László--úszás Módos Péter--bírkózás |
„Ezek a lányok mind Magyarországon, a legnagyobbak hazájában nőttek fel, ahol még a zuhanyzóból folyó víz is a múlt tudását, trükkjeit és bátorságát hordozza magában. Ezek mind belevésődnek a bőrünkbe és a személyiségünkbe. A bátorságunk kulcstényező volt az elődöntőbe jutáshoz" – nyilatkozta Merész András a lefújást követően.
|
http://www.nemzetisport.hu/static/st...t_full_top.jpg
Aranyérmes: Szilágyi Áron--vívás Gyurta Dániel--úszás Berki Krisztián--torna Pars Krisztián--kalapácsvetés Ezüstérmes: Ungvári Miklós--cselgáncs Bronzérmes: Csernoviczki Éva--cselgáncs Cseh László--úszás Módos Péter--bírkózás |
Bocskor meg a Boomeráng bekaphatja. Ha úton voltam és egyedül akkor általában délelőtt mindig őket hallgattam, de mostantól tuti, hogy nem hallgatom őket.
|
Quote:
|
Beszarok, hogy ilyen megtörténhet.
„Nagyon pozitívnak értékelem a hatodik helyemet, főleg az elmúlt napok történései után – árulta el a sportlövő a döntőt követően. – Tegnap ugyanis a lőtérről ellopták a komplett első irányzékomat. Egész nap ez után rohangáltam, s bár a helyi szervizcsapattól kaptam alkatrészeket, azoknak teljesen más a mérete és a súlya. Itt pedig minden milliméter és gramm számít, így teljesen szokatlan testhelyzetből kellett lőnöm."
A világ- és Európa-bajnok versenyző elmondta, ilyen még sohasem fordult vele elő húszéves pályafutása során. „Ez olyan, mintha egy Formula–1-es autónak ellopnák a kormányát, és egy Trabantéval helyettesítenék. Jeleztem a bíróknak az esetet, de ők csak széttárták a kezüket. Mivel a lőtérre csak bírók, edzők és versenyzők jöhetnek be, nem tudok másra gondolni, mint hogy a konkurencia így próbált meg keresztbe tenni nekem." |
|
Bochkor Gábor bocsánatot kért amiatt, hogy egy kereskedelmi rádió reggeli műsorában kritizálta a Szilágyi Áron olimpiai győzelmét közvetítő Horváth Mariann teljesítményét – írja a hvg.hu.
„Nem, természetesen ezt nem gondoltam komolyan, nagyon sajnálom, elragadtattam magam" – idézi Bochkort a hvg.hu. Mint ismert, a rádiós műsorvezető igen kritikusan beszélt Horváth Mariann teljesítményéről: „Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet..." A fenti mondatok nagy felháborodást váltottak ki, az 1987-ben világbajnoki címet szerző női tőrcsapat tagjai (Jánosi Zsuzsanna, Kovács Edit, Stefanek Gertrúd, Szőcs Zsuzsanna, Tuschák Katalin) közleményt adtak ki, amelyben többek között azt írták: „Ha Bochkor Gábort bármi is befolyásolja abban, hogy egy magyar aranyéremnél elérzékenyüljön, az az ő dolga. De hogy egy hatszoros világbajnokot pofonnal némítana el, amikor kommentátorként meghatódottan közvetít, azt felháborítónak és visszataszítónak tartjuk! (...) Egy olyan sportoló – és ezt Bochkor talán nem is tudja – akinek a sikerei csúcsán nem adatott meg, hogy olimpián induljon, hiszen a női párbajtőr akkor még nem volt olimpiai szám. Mariann, ha indulhatott volna, esélyesként lépett volna a pástra. Szilágyi Áron most érte, helyette is megnyerte az olimpiai aranyat. Mint ahogyan mindegyikünkért, mindegyikünk helyett is. Mert az olimpiának ez is a lényege, hogy ott minden magyar sportoló a hazájáért is küzd, és ha nyer, az egész ország vele együtt győztesként ünnepel. Bochkorért is. Hogy ő képtelen ennek az örömét átérezni, az sajnálatra méltó. De hogy a meghatódott riporternőt arcul akarja ütni, az: iszonyat!" Sztem már mindegy, akkor sem fogok többet Boomerángot hallgatni... |
én még most sem tudom, ki az a bocskor és mi az a Boomeráng?
|
Senki és semmi :)
|
All times are GMT +1. The time now is 13:53. |