![]() |
Quote:
|
Quote:
Mindegy, olyan nagyon nem is érdekel... |
Quote:
|
Quote:
Na csak ezért nem értem a védő/támadó/elit jelenlétét (ilyen mennyiségben) a piacon. |
Quote:
még a saját konnyen hozzáférheto egységeid ingyen vannak (még akkor is ha némi fegyit elbuksz) akkor is tobb kp-d marad értelmes dolgokra pl paci vagy ij vásárlásra és nem nullázod le a klánvagyont majd késobb ott állsz bután mikozben vágtat a klánod felé 4-5 millio paci de nálatok se elég ijászt nem tudtok venni egy védéshez se elég pacit egy visszatámadáshoz olyankor hamar rá tudsz jonni hogy kár volt elbaxni a lovét varira tolira vagy éppen sima katira hiába volt "olcsobb" mégis szarul osztottátok be a készpénzt amibol kifolyolag el lehet bukni 5-10ezer hekit is lazán például |
Quote:
És mindig a tieitek vannak a piacon. Elismerem, amit írtál igaz, de szerencsére még nem kellett ilyennel foglalkozni. |
Quote:
de tény hogy egyszerubb megoldani hogy a kevésbé keresett egységekbol a tiéd legyen alul mint a népszeruekbol amikbol szinte bármikor kerulhet alád nagyobb mennyiség ha kis pisti vagy gipsz jakab ugy dont hogy a piacrol visszajott egységeit ár alá rakja amibol pedig csak a játékosok5-10%ának van tartalék azokban sokkal kevésbé valoszinu hogy ilyen megtorténik mint azokban az egységtipusokban ahol a játékosok 95-99%ának vannak tartalékai az hogy csak 1 klán képezne valamilyen egységet az meg nyilván badarság ilyen max addig van még valamelyik ellen klán fol nem ismeri a dolog jelentoségét |
Quote:
|
Quote:
csak láttam hogy "kattogsz" rajta és nem esett le abbol amit irtak elottem azért irtam le hogy miért lehet fontos stratégia ami látszolag értelmetlen dolog :) nagyobb hekin lehetetlen a max pénzbol feltolteni az országodat igy muszáj trukkozgetni hogy lehetoleg ne nyeljen be az ember se egyéniben se klánban sereget foloslegesen ráadásul ugy hogy ott is vagy (tudnál védeni vagy visszatámadni, esetleg komboba mindkettot)csak rossz gazdaságpolitika miatt nem tudsz ellenlépéseket tenni(az genyora idegesito tud lenni... ) |
All times are GMT +1. The time now is 05:03. |