Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   A saját piac értékesebbé tétele (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4628)

Pool 10-23-2011 17:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 293687)
Hé, hé, héééééééé!

Hó, hó, hóóóóóóóó! :)

Artista 10-23-2011 19:19

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293682)
Nemrég, párbajon, mert elég kicsi a nyersigénye és kellett a pontnövekedéshez...

mellébeszélsz...hiszen nem kicsi a nyersanyagigénye...max csak éppen passzolt a készletedhez az összetétele.

vityu 10-23-2011 20:04

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 293700)
mellébeszélsz...hiszen nem kicsi a nyersanyagigénye...max csak éppen passzolt a készletedhez az összetétele.

Nem, az egyik legjobb építhető párbajon, amikor már nem kell több népesség, mert az se telik meg. Mindenből van igénye, de mindenből kevés.

Én ilyenkor vagy piacot, vagy raktárat építek.

Merengő 10-23-2011 20:11

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293707)
Nem, az egyik legjobb építhető párbajon, amikor már nem kell több népesség, mert az se telik meg. Mindenből van igénye, de mindenből kevés.

én házat és tornyot :)

Remedy 10-23-2011 20:19

A sok veszekedes helyett varnek vmi ertelmes javaslatot is. Gondolom a piacon olcsobb vasarlas ellenervei eleg hatasosak voltak.

Az pedig, hogy par piac tartasaval lenne egy plusz belepod, ez semmit nem jelentene, mindenki tartana +1-3-at, kicsit kenyelmesebb lenne a jatek, de akkor mar egyszerubb ha alapbol 4-6-ot engedelyezunk. (ami szerintem felesleges).

Az pedig hogy csak akkor lephess piacra ha van piacod, annak sincs sok ertelme, szinten tartanal egy 10-20-at, es kesz.

Szoval eddig ertelmes javaslatot nem lattam, mellverest annal tobbet, meg a "sok eve jatszom, es mas jatekokban ez mukodik" fiatalembertol sem.

Pumi 10-23-2011 20:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 293709)
A sok veszekedes helyett varnek vmi ertelmes javaslatot is.

De miért is? Még csak nem is jó helyen van a topic. A témája is vicc. Várni sincs mire szerintem. Van a hódban több olyan dolog is amit épp ennyire nem használunk, most akkor találjunk mindegyiknek ki valami fontos funkciót?
Osztom Pool véleményét, marhaság....

Takanohana 10-23-2011 21:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 293709)
Az pedig hogy csak akkor lephess piacra ha van piacod, annak sincs sok ertelme, szinten tartanal egy 10-20-at, es kesz.

Szerintem azért ez nem ilyen egyértelmű. 10-20 piac, pláne 5. szinten elég sok embert foglalkoztat. Ha HT kezeli a piacot, akkor intézőben is fent kellene legyen, = több ház is kell. Egyrészt lenne az épületnek valódi funkciója, nem csak mondvacsinált, másrészt lehetne taktikázni vele. Biztosra megyek, többet tartok, de vele több házat is, ezzel gyengülök más téren. Vagy kockáztatok, és esetleg bukom a piacot.

De mindegy, Pool megmondta a tutit: ez nem a megbeszélések topic, és különben is marhaság.

Pool 10-23-2011 21:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 293707)

te is? :D

Quote:

Originally Posted by Artista (Post 293700)

párbajoztál már egyáltalán?

Pool 10-23-2011 21:21

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 293714)
Szerintem azért ez nem ilyen egyértelmű. 10-20 piac, pláne 5. szinten elég sok embert foglalkoztat. Ha HT kezeli a piacot, akkor intézőben is fent kellene legyen, = több ház is kell. Egyrészt lenne az épületnek valódi funkciója, nem csak mondvacsinált, másrészt lehetne taktikázni vele. Biztosra megyek, többet tartok, de vele több házat is, ezzel gyengülök más téren. Vagy kockáztatok, és esetleg bukom a piacot.

De mindegy, Pool megmondta a tutit: ez nem a megbeszélések topic, és különben is marhaság.

minek 10-20?
tartok 2-3
minek fenntartani?
amikor menni akarok piacra, felülre rakom...

de a véleményen fenntartom

Remedy 10-23-2011 21:41

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 293714)
Egyrészt lenne az épületnek valódi funkciója, nem csak mondvacsinált, másrészt lehetne taktikázni vele.

Nem, nem lenne. Nem, nem lehetne.

Pumi: nekem 8, de ha mar otleteles, lehetne ertelmesen is. Felolem akar ki is vehetnenk a jatekbol.

All times are GMT +1. The time now is 17:15.