Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Országlisták (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=18)
-   -   hulla orilistája (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=46)

Goold 04-16-2006 08:22

Ennek örülök. :-)

Hullárium inc. (#28753) ez az ori nem az enyém, és soha nem is volt az enyém, azt sem tudom h ki, max sejtéseim vannak, de annyi bizonyos h hullának adja ki magát és a nevemben fenyeget embereket, ne dőljetek be neki.. üssétek ahol éritek nyugodtan..

--------------------------------------------------------------------------------
Utoljára hulla módosította 06-04-11, 21:29-kor.

Ennek nagyion örülök bár én valamiért sejtetem hogy nem a tied ahoz tul gagyi :-))) és az üziket sem igy irod. Rá adásul azal is elárulta magát hogy mikor irtam neki nem ismert engem :-))))))

lukika 01-09-2008 14:09

hulla warden 3 (#225817)

támadható vagy hagyjam békén?

Burning 01-09-2008 14:43

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 150071)
hulla warden 3 (#225817)

hát szeretnél tovább játszani vagy nem?:D

Arden 01-09-2008 15:33

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 150071)
hulla warden 3 (#225817)

hulla az összes oriját eladta, nem játszik már vagy egy éve.
ha gondolod, támadd meg, nagy eséllyel egy lámánál van. ugyanis játéktudás nélküli, gazdag emberkékhez került jó pár ori, mert ők adták a legtöbbet érte.

Redback 01-09-2008 18:48

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 150099)
hulla az összes oriját eladta, nem játszik már vagy egy éve.
ha gondolod, támadd meg, nagy eséllyel egy lámánál van. ugyanis játéktudás nélküli, gazdag emberkékhez került jó pár ori, mert ők adták a legtöbbet érte.

Hulla akkor most visszatért, mert majdenm befosztottam az egyik oriját, de azóta haverok vagyunk :D

Burning 01-09-2008 19:11

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 150163)
Hulla akkor most visszatért, mert majdenm befosztottam az egyik oriját, de azóta haverok vagyunk :D

szerintem keveregsz valamit:)
de nem biztos persze...

Arden 01-09-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 150163)

biztos lehetsz benne, h nem :)
valszeg vki lopja a nevét, vagy egy volt hulla oriból, v csak úgy.
megteszed, h elküldöd az orik nevét itt priviben, v az Y-os fórumos orimba, h tudjam h kinek kell utánanézni? :)

Burning 01-09-2008 19:55

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 150174)
biztos lehetsz benne, h nem :)
valszeg vki lopja a nevét, vagy egy volt hulla oriból, v csak úgy.
megteszed, h elküldöd az orik nevét itt priviben, v az Y-os fórumos orimba, h tudjam h kinek kell utánanézni? :)

már előre sajnálom:)

[HTPA]GeeForce 01-09-2008 19:59

Ezt a "Hulla visszatér" pletyit én is hallottam... Talán D fórumon? Vagy valahol. Nagyon ugy nézett ki, mintha ő mondta volna, hogy kezd rendbejönni körülötte minden, és elgondolkodott, hogy visszatér.
Én se hittem elsőre el, gondoltam egy eladott oriból valaki szórakozik. De elég meggyőző volt, hgoy csak 1x jelent meg, ha valaki ezzel szórakozna, talán elsütné többször is a félévente 1x alkalomnál...

Arden 01-09-2008 20:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 150182)
Ezt a "Hulla visszatér" pletyit én is hallottam... Talán D fórumon? Vagy valahol. Nagyon ugy nézett ki, mintha ő mondta volna, hogy kezd rendbejönni körülötte minden, és elgondolkodott, hogy visszatér.
Én se hittem elsőre el, gondoltam egy eladott oriból valaki szórakozik. De elég meggyőző volt, hgoy csak 1x jelent meg, ha valaki ezzel szórakozna, talán elsütné többször is a félévente 1x alkalomnál...

még vmelyik nap köszönt be egy kicsit Y-ba, de nem tért vissza. még jó ideig nem jön vissza, azzal köszönt el. :)

All times are GMT +1. The time now is 22:31.