![]() |
Ja, mostmár megtaláltam az értesítőket is. Először nem láttam meg őket. Amúgy ez a Circles igazán tetszik! Face-re sokszor azért nem írok ki dolgokat, mert nem tartozik mindenkire, viszont ha tehetném a legközelebbi ismerőseimmel megosztanám. Eddig tetszik!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az iwiw régen volt amilyen volt, jött a facebook, az is el fészbúkosodott, ahogy néztem. Most jön az újabb konkurencia, nem adok neki fél évet és megint kb egykaptafa lesz mind. PS: Az igazi spamtől, az emberi hülyeségtől, semmilyen rendszer nem véd meg. A különböző alkalmazásokat tudod ignorálni a legtöbb ilyen felületen, de a "bal vese kerestetik", "SOS, mentsük meg, mert elaltatják őket", "küldd tovább 70embernek, mert ha nem, jajj..." tipusu üzeneteket, amiket vagy butaságból, vagy hiszékenységből, vagy naív segíteni akarásból a felhasználók 80%a továbbküld, azt nem, max a felhasználót. (Itt jegyzem meg, hogy sajnos vannak olyan körüzenetek, amik komolyak és valóban segítséget szeretne kapni aki kiteszü a "falra", de mivel jogosan ezeket a legtöbben már egykalap alá veszik, az ilyenek is elsikkadnak.) Szóval nem mondom, hogy ne használd, de ne éld bele magad, hogy spammentes helyre találtál.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na mindegy, g+-on még a Sparks se világos, hogy hogy működik. Egyelőre csak a google news-ból vesz anyagokat, ha jól olvastam. Mi lesz itt vajon később? |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk egy játékkal azért szemezgetek, csak nem tudom hogy oldhatták meg - ez pedig a Sid Meyer féle Civilization. |
All times are GMT +1. The time now is 23:33. |