![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
köszi, igy műxik! még annyi észrevételem lenne, bár ez lehet telefonfüggő..hogy ha hódba az uj wapos felületen gömbölök valakit , csak a felét tudom elolvasni ..szal nem fér el a képernyőre..jobbra balra igazitani nem tudom..a készitett gömböt teljesértékűen csak a gömbök menübe tudom megnézni ! |
Quote:
3 féle felületen lehet elérni a Hódítót: webes felület, wap felület és mobil felület. Mobil felületen balra-jobbra gördíteni nem lehet, de nagyítással (általában dupla-tapp) akkorára szokta beállítani a böngésző a megjelenítést, ami pont elfér. Ez persze telefon- és böngészőfüggő. |
Akinek már okos telefonja van és Opera mini-t vagy Opera Mobile-t használ annak elég, ha kikapcsolja a képi megjelenítést és azzal kevesebb adatforgalmat generál a képek hiánya miatt -függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva WAP elérés vagy sem-. Sőt, ha valaki beépített böngészőjét használja Androidjához abban is belehet állítani az ilyen funkciókat. :)
|
Quote:
Továbbá az opera-mini használata semmiképp nem ajánlott az anarchista csoporton kívül. |
Akkor melyik böngésző használata ajánlott telefonon?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:47. |