Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Mobil felület (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4569)

Ati 07-05-2011 23:12

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 289797)
Már mikor hódba bevezetésre került a modositás, akkor is irtuk a benti fórumba páran, hogy nincs vagy nem találjuk ezt az opciót a telefonon! egy ugyanolyan link mint hodba van gondolom itt is ugyanugy megoldaná a problémát

A Queosiából a mobil-felületet egyelőre teljesen kivettem, ameddig még a Hódítóban sem végleges. A megszokott módon tudsz belépni. Szükség esetén töltsd újra a címlapot.

Princ 07-06-2011 11:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289798)
A Queosiából a mobil-felületet egyelőre teljesen kivettem, ameddig még a Hódítóban sem végleges. A megszokott módon tudsz belépni. Szükség esetén töltsd újra a címlapot.

Ha más nem, remélem legalább a bétában bent marad. Fele idő alatt tudom elintézni amit akarok a mobilfelületen, mint nélküle.

Ati 07-06-2011 11:16

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 289833)
Ha más nem, remélem legalább a bétában bent marad. Fele idő alatt tudom elintézni amit akarok a mobil felületen, mint nélküle.

A Hódítóban a mobil-felület szinte biztos, hogy marad, bár még néhány háttér-funkció hiányzik belőle, mielőtt ténylegesen véglegesnek lenne nyilvánítva. Ez azonban a használatát nem befolyásolja.

yogibear 07-06-2011 23:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289798)

köszi, igy műxik!
még annyi észrevételem lenne, bár ez lehet telefonfüggő..hogy ha hódba az uj wapos felületen gömbölök valakit , csak a felét tudom elolvasni ..szal nem fér el a képernyőre..jobbra balra igazitani nem tudom..a készitett gömböt teljesértékűen csak a gömbök menübe tudom megnézni !

Ati 07-07-2011 08:09

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 289879)
köszi, igy műxik!
még annyi észrevételem lenne, bár ez lehet telefonfüggő..hogy ha hódba az uj wapos felületen gömbölök valakit , csak a felét tudom elolvasni ..szal nem fér el a képernyőre..jobbra balra igazitani nem tudom..a készitett gömböt teljesértékűen csak a gömbök menübe tudom megnézni !

Nem a wapos felületről van szó, hanem a mobil felületről, ugye? Két külön dolog.

3 féle felületen lehet elérni a Hódítót: webes felület, wap felület és mobil felület.

Mobil felületen balra-jobbra gördíteni nem lehet, de nagyítással (általában dupla-tapp) akkorára szokta beállítani a böngésző a megjelenítést, ami pont elfér. Ez persze telefon- és böngészőfüggő.

Ákos 07-08-2011 12:38

Akinek már okos telefonja van és Opera mini-t vagy Opera Mobile-t használ annak elég, ha kikapcsolja a képi megjelenítést és azzal kevesebb adatforgalmat generál a képek hiánya miatt -függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva WAP elérés vagy sem-. Sőt, ha valaki beépített böngészőjét használja Androidjához abban is belehet állítani az ilyen funkciókat. :)

Ati 07-08-2011 13:40

Quote:

Originally Posted by Ákos (Post 289937)
Akinek már okos telefonja van és Opera mini-t vagy Opera Mobile-t használ annak elég, ha kikapcsolja a képi megjelenítést és azzal kevesebb adatforgalmat generál a képek hiánya miatt -függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva WAP elérés vagy sem-. Sőt, ha valaki beépített böngészőjét használja Androidjához abban is belehet állítani az ilyen funkciókat. :)

A képek kikapcsolása globális beállítás, az összes weboldalra vonatkozik. Nagyon kényelmetlen állandóan kapcsolgatni attól függően, hogy melyik oldalt nézed, arról nem is beszélve, hogy hosszútávon akár több forgalmat is generálhat, mivel a képek visszakapcsolása után a böngésző ismét betölti az oldalt, ami egyszer már ott volt.

Továbbá az opera-mini használata semmiképp nem ajánlott az anarchista csoporton kívül.

-Ricsi- 07-08-2011 13:43

Akkor melyik böngésző használata ajánlott telefonon?

Ati 07-08-2011 13:49

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289941)
Akkor melyik böngésző használata ajánlott telefonon?

Ajánlom a telefon alap beépített böngészőjét, de igazából bármelyiket használhatod, amelyik közvetlenül csatlakozik az Internetre, és nem különböző amerikai (vagy egyéb) szerverek közbeiktatásával.

vityu 07-08-2011 13:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289942)
Ajánlom a telefon alap beépített böngészőjét, de igazából bármelyiket használhatod, amelyik közvetlenül csatlakozik az Internetre, és nem különböző amerikai (vagy egyéb) szerverek közbeiktatásával.

És ha nekem a telefonon az alap beépített böngészőm a mini opera? :eek: Annyira nem hiányozna az anarchista csoport. Mondjuk csak piacolni lépek be róla, meg ha nagy para van. Olyan még nem volt, mióta meg van a telefonom.

All times are GMT +1. The time now is 23:47.