Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Trónok harca (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4544)

szamóka 08-05-2011 16:15

Merengő 04-16-2012 17:40

második évad eddig nekem tetszik :) a 2. rész vége jó kis izgalmakkal kecsegtet :)

Remedy 04-16-2012 18:27

Mar 15 oraja kijott a 3. resz is, hova vagy igy lemaradva? :D

Merengő 04-16-2012 19:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 296920)
Mar 15 oraja kijott a 3. resz is, hova vagy igy lemaradva? :D

ma este fogom megnézni már leszedtem :)

Kutyuleee 04-17-2012 16:46

Én az ötödik kötetet várom már nagyon... már januárra kész volt a fordítás, de még mindig nincs hivatalos infó a megjelenéséről:(((( egyenlőre május vége, júniusról hallok

-Fegya- 04-17-2012 16:50

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 296927)
Én az ötödik kötetet várom már nagyon... már januárra kész volt a fordítás, de még mindig nincs hivatalos infó a megjelenéséről:(((( egyenlőre május vége, júniusról hallok

Én is nagyon várom...
Fiam elolvasta angolul és azt mondta, hogy a 4. kötethez hasonlóan kicsit vontatott.

vityu 07-03-2012 15:45

Mind a két évadot végignéztem 2x, és azt kell mondjam, hogy maga a sorozat jó, de a 2. éved feleannyira sem követi a könyv történéseit, mint az első. Jó, de az elsővel túl magasra tették a mércét. És sajnos olyan történetbeli módosítások vannak, ami további történetbeli módosításokat fog magával hozni.

Merengő 07-04-2012 06:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 298021)
Mind a két évadot végignéztem 2x, és azt kell mondjam, hogy maga a sorozat jó, de a 2. éved feleannyira sem követi a könyv történéseit, mint az első. Jó, de az elsővel túl magasra tették a mércét. És sajnos olyan történetbeli módosítások vannak, ami további történetbeli módosításokat fog magával hozni.

én nem olvastam a könyvet de nekem a 2. évad nagy csalódás volt.. talán a 9. rész vége (ismét) ami izgalmas volt de én arra is számítottam.

Kutyuleee 07-04-2012 17:03

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 298036)
én nem olvastam a könyvet de nekem a 2. évad nagy csalódás volt.. talán a 9. rész vége (ismét) ami izgalmas volt de én arra is számítottam.

a hiba ott van a dologban, hogy a 2.kötet annyira tömény, hogy nem fér bele 10 részbe, így valamit húzni kellett. ha nem kezdik el kifejteni a szövevényes szálakat, amik még így is nagyon le lettek egyszerűsítve, akkor a 3.kötetbe belefogni sincs értelme, mert a történet eddigi folyása ott bontakozik igazán ki.

marcusd 07-07-2012 16:19

elvileg jövő áprilisban jön a következő évad. nem bírok addig várni :D arra gondoltam, hogy elkezdem olvasni a könyveket, csak nem tudom, hogy az elsőtől, vagy a harmadiktól kezdjem. aki elolvasta már őket, meg tudná nekem mondani, hogy honnan érdemesebb, van-e sok jelentős változtatás a kettő között? igaz hogy minőségi HBO sorozat, de akkor sem lehet tökéletesen átmásolni.

All times are GMT +1. The time now is 02:30.