![]() |
|
második évad eddig nekem tetszik :) a 2. rész vége jó kis izgalmakkal kecsegtet :)
|
Mar 15 oraja kijott a 3. resz is, hova vagy igy lemaradva? :D
|
Quote:
|
Én az ötödik kötetet várom már nagyon... már januárra kész volt a fordítás, de még mindig nincs hivatalos infó a megjelenéséről:(((( egyenlőre május vége, júniusról hallok
|
Quote:
Fiam elolvasta angolul és azt mondta, hogy a 4. kötethez hasonlóan kicsit vontatott. |
Mind a két évadot végignéztem 2x, és azt kell mondjam, hogy maga a sorozat jó, de a 2. éved feleannyira sem követi a könyv történéseit, mint az első. Jó, de az elsővel túl magasra tették a mércét. És sajnos olyan történetbeli módosítások vannak, ami további történetbeli módosításokat fog magával hozni.
|
Quote:
|
Quote:
|
elvileg jövő áprilisban jön a következő évad. nem bírok addig várni :D arra gondoltam, hogy elkezdem olvasni a könyveket, csak nem tudom, hogy az elsőtől, vagy a harmadiktól kezdjem. aki elolvasta már őket, meg tudná nekem mondani, hogy honnan érdemesebb, van-e sok jelentős változtatás a kettő között? igaz hogy minőségi HBO sorozat, de akkor sem lehet tökéletesen átmásolni.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:30. |