Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ötletek a 2011-es párbajsorozatra (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4497)

Pool 02-08-2011 06:16

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 279256)
nekem valószinüleg a 3 óra is sok.. már nem bírok ennyit egyhelyben ülni.. :( a pontozás az mind1, de részben Fefével értek egyet, ne az über aktivitáson múljon a győzelem, hanem a párbajos tudáson.

A kettő nem zárja ki egymást, lehecc te ott minden párbajon, ha gyengén játszol...

Pool 02-08-2011 06:17

Azért halkan megjegyzem, örülnék annak, ha olyanok (is) kifejtenék a véleményüket, akik az elmúlt két évben aktívan részt vettek a párbajokon...
Mielőtt lehurrogtok, ezt minden bántó szándék nélkül írom...

Ati 02-08-2011 09:53

Sőt, olyanok is, akik eddig esetleg nem játszottak, de idén szeretnének! :)

Fefe013 02-08-2011 11:37

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 279265)
A kettő nem zárja ki egymást, lehecc te ott minden párbajon, ha gyengén játszol...

Tehát, ha én játszom 1 párbajon és megnyerem az ugye 5 pont, más játszik 5 párbajon és szerez három párbajon 2 pontot kettőn pedig 1-et, akkor gyengébben játszott 5 párbajon, mint én azon az egyen, de mivel aktívabb volt így neki van 8 pontja, nekem meg 5, én nyertem egy párbajt ő részt vett legalább 5-ön, tényleg a tudást emeli ki ez a pontozás nem pedig az aktivitást...;)

Szesy 02-08-2011 13:23

Fefével értek én is egyet!

Nekem teljesen jó volt a tavalyi pontozás.

3 órásnál szerintem se legyen hosszabb.

Az időpontok tekintetében valóban sok volt a 2 hetes szünet.
Kevesebb a lehetőség, hogy részt vegyünk a párbajokon ha csak a hónap első felére korlátozódik.

Az, hogy variáljuk az induló országokat, fajokat, személyiségeket csak színesítheti a játékot

Ati 02-09-2011 08:45

Kezd ez alakulni. :)

No akkor most itt tartunk:

• rövidebb fordulók (max 3 óra)
  • indulás különböző országfelépítésekkel
  • gyorsabb körváltások (?)
  • nincs kieséses rendszer
  • mégtöbb párbaj per forduló (pl heti 2 minden héten)
  • a pontozást ne bolygassuk
A "mégtöbb párbaj per forduló" jól hangzik, de előidézheti azt, hogy széthúzódik amezőny, és az egyes párbajokon mégkevesebben vesznek részt. Alternatíva, hogy nincs mégtöbb párbaj, de elhúzzuk egész hónapra azzal, hogy csak heti egy van. Ennek a hátulütője pedig az, hogy nehezebb lesz olyan időpontot találni, ami a többségnek jó.

A "gyorsabb körváltások" javaslat eléggé leredukálódott, és már csak 2 percről volt szó. Gondoljatok bele az 1 percbe! Egy eddig 3 órás párbajt egy óra alatt végig lehet játszani! Egy eddig 6 óás párbaj izgalmait 2 óra alatt át lehet élni, és még fokozott izgalmakat is ad a gyorsaság miatt! :)

Pool 02-09-2011 08:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279365)

A "mégtöbb párbaj per forduló" jól hangzik, de előidézheti azt, hogy széthúzódik amezőny, és az egyes párbajokon mégkevesebben vesznek részt. Alternatíva, hogy nincs mégtöbb párbaj, de elhúzzuk egész hónapra azzal, hogy csak heti egy van. Ennek a hátulütője pedig az, hogy nehezebb lesz olyan időpontot találni, ami a többségnek jó.

A "gyorsabb körváltások" javaslat eléggé leredukálódott, és már csak 2 percről volt szó. Gondoljatok bele az 1 percbe! Egy eddig 3 órás párbajt egy óra alatt végig lehet játszani! Egy eddig 6 óás párbaj izgalmait 2 óra alatt át lehet élni, és még fokozott izgalmakat is ad a gyorsaság miatt! :)

Az elején nem lehet belépni, csak óra 01-kor...
akkor az már 1 körnek fog számítani?
csak a termelés miatt kérdezem...
az 1 percessel az a baj, hogy ha késel 10 percet, már véged is...
vagy akkor lehetne 1 perces kv, de a képzések nem úgy lennének beállítva, mint eddig, hanem pl. 5/3-ra (ez csak pl)

vityu 02-09-2011 09:00

Quote:

Kevés az egy perc.

Merengő 02-09-2011 09:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279368)
Kevés az egy perc.

ha jól veszem ki Ati szavaiból pont ez lenne a lényeg, hogy kevés, mert nem csak neked és nem csak poolnak van egy perce hanem mindenki másnak is.

Szesy 02-09-2011 09:32

Quote:

Én a heti 2 párbajt javaslom és az 1 percet keveslem

All times are GMT +1. The time now is 04:48.