![]() |
nyílván. felnyomod 10k-ra és abból lophat bárki. max veszel hozzá pár ezret ha gond van. az is egy jó megoldás h bárkit megcsapsz aki lop és akkor a köryék nem fog bántani :)
a jó ork nem gondolkodik :) |
Quote:
|
Quote:
Anarchban is megállja. ;) Persze a pénzt azt mindenhol zabálja... :D |
orkhoz 600 hekin kell 4k toli es 2k vari, hogy ne tudja mindenki tekizni, a varikat magara tudja rakni, es ijelit felallasban nyomhassa (vagy csak lo :D) _szerintem_
|
Quote:
Visszatérve az éhező óriásra, én a tolik kedvéért megcsináltam. Ütni éppúgy tudtam, mint tolik nélkül, és mivel fosztani elég sokat jártam, és kaja relatíve kevés kellett, nem hiányzott a tanya, és elvoltak a tolik. Inkább megérte, mint pár lóval többet tartani, bár a vége az lett:D |
Quote:
én is csúnyát mondok rád, egyszerűen nem igaz. neki a legnagyobb a támadóereje, igaz sok odafigyelést igényel, de szerintem az egyik legjobb faj |
Quote:
Eddig volt pár háborúm amit nem csuklóból nyertem, és volt kettő amit elvesztettem, de egyik esetben sem szerepelt az ellenfelek között ork. Azon kívül, hogy legnagyobbat üt, semmi normális képessége nincs, hacsak a gyors építés nem, amivel 2 kört nyer rengésenként. Egy egyszerű példa: orknak 30% támadóerő többlete van, óriásnak 15%-al erősebbek a katonái. Nem csak támadásban, védésben is. Orkot tolival, varival és sereggel is szét lehet kapni, óriást tolival egyáltalán nem, másik kettővel pedig körülményes. Aki az ismerőseim közül eddg 5-ben orkozott mind azt mondta, soha többet, pedig nem rossz játékosokról van szó. |
Quote:
|
az, hogy a legnagyobb az ereje már elég nekem :)
nem kell ötös szinten taliznunk nállunk sincs ork mert nincs annyi időnk. |
Quote:
Ez nagyon Lol...:) ha tudnatok egymasrol ki kicsoda...:D es hogy hany helyezes valaszt el titeket...:D de ne is kerdezzetek meg , mert ugyse mondom el:p |
All times are GMT +1. The time now is 11:56. |