Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hiénázás A-ban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4454)

Paliking 12-16-2010 16:28

Nekem alapvetően nincs bajom a normál keretek közötti hiénázással, de az egy csöppet zavart, amikor egyedül klánoztam, és 10k heki környékén az egyiknagytudású 10/1-es klánfelállással csak azt várta mikor megyek ki, és 4 sereggel összesen 50 hekit vitt... ez kb. a másik játékának a tönkretétele sztem, után pár nap mire az ember összszedi a morálját

Pool 12-16-2010 16:37

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273262)
Remélem azért nem katasztrófa hogy észrevettem a pálfordulást. :)

Leírtam már a véleményem, ha arra célzol. De megismétlem itt, ha már fáradoztál a topikkal: A hiénázás "nem baj, csak értéktelen".
A hsz-eket olvasva, az emberek véleményét, mindegyikben ezt látom ismétlődni. Nem ilyen-olyan arányban megosztva, hanem 100%-ban. Kiegészítve azzal, hogy van aki szerint 'baj és értéktelen'.

Van értéke, mégpedig a szerzett föld...
De nem látjuk egyformán, ami nem is baj

Pool 12-16-2010 16:39

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 273263)
Nekem alapvetően nincs bajom a normál keretek közötti hiénázással, de az egy csöppet zavart, amikor egyedül klánoztam, és 10k heki környékén az egyiknagytudású 10/1-es klánfelállással csak azt várta mikor megyek ki, és 4 sereggel összesen 50 hekit vitt... ez kb. a másik játékának a tönkretétele sztem, után pár nap mire az ember összszedi a morálját

Lehet, Ő is csak a morálját tette rendbe...
Meg nem itt kezdődik más játékának tönkretétele
sztem

Pool 12-16-2010 16:41

Látom, Reaktor is úgy gondolja azért, ahogy én...
Legalábbis voksban :)

Princ 12-16-2010 18:32

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273265)
Van értéke, mégpedig a szerzett föld...
De nem látjuk egyformán, ami nem is baj

Ennyire nem láthatjuk különbözően. Volt rengeteg földet hozó ütés, ami számomra semmit sem jelentett és volt már olyan is, ami még csak nem is földért ment, mégis megtapsoltam.
A föld hasonlít a való életben a pénzhez. Nem mindegy hogyan jut valaki hozzá.

Kalapácska 12-16-2010 19:47

Sokan elitélik a hiénázást ....
Van aki nem .
Én is szoktam időnként , abban az esetben ha valakit le akarok szedni és olyankor képes vagyok a célpontott figyelni akár hetekig is :D
Arányaiban tekintve még nem néztem , hogy melyik volt több de nem is érdekelt soha :D
Viszont szerintem csak olyan itélje el a hiénát aki ha sétál a járdán és meglát a földön egy ezrest , aztán ott hagyja mert más dolgozott meg érte :D
Meg különben se az övé volt :D
Ezer forint nem sokat jelent de én felveszem :D

Totya

Pool 12-16-2010 19:58

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273273)
Ennyire nem láthatjuk különbözően. Volt rengeteg földet hozó ütés, ami számomra semmit sem jelentett és volt már olyan is, ami még csak nem is földért ment, mégis megtapsoltam.
A föld hasonlít a való életben a pénzhez. Nem mindegy hogyan jut valaki hozzá.

Mindegy az, csak sok legyen belőle és ne csukjanak le érte...

Karvaly 12-16-2010 21:53

Nevetséges az, ahogyan egyesek itt sárt dobálnak.
Biztosan fáj, hogy van másik nagy klán is a sajátjukon kívül.
Az általánosítás az persze itt is divatban van... Nem baj, folytassátok csak, ó, nagy mesterei e játéknak. Szerintem ennél ezerszer fontosabb dolgok is vannak, de lehet hogy csak én látom rosszul.

Kalapácska 12-16-2010 22:06

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 273300)
Az általánosítás az persze itt is divatban van... Nem baj, folytassátok csak, ó, nagy mesterei e játéknak. Szerintem ennél ezerszer fontosabb dolgok is vannak, de lehet hogy csak én látom rosszul.

Teljesen jól látod ,szeretik itt dobálni nagy erővel :DDD
Kíváncsi lennék azért az ezres sztorijára a sárdobálóktól ,hogy mi lenne vele : :P

Totya

Pool 12-16-2010 22:25

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 273300)

Pont az ilyen hozzászólásokra nem lenne itt szükség...
Nem igazán van itt sárdobálás, csak mindenki leírja a véleményét, a személyeskedés nem itt megy...

All times are GMT +1. The time now is 11:33.