![]() |
Nekem alapvetően nincs bajom a normál keretek közötti hiénázással, de az egy csöppet zavart, amikor egyedül klánoztam, és 10k heki környékén az egyiknagytudású 10/1-es klánfelállással csak azt várta mikor megyek ki, és 4 sereggel összesen 50 hekit vitt... ez kb. a másik játékának a tönkretétele sztem, után pár nap mire az ember összszedi a morálját
|
Quote:
De nem látjuk egyformán, ami nem is baj |
Quote:
Meg nem itt kezdődik más játékának tönkretétele sztem |
Látom, Reaktor is úgy gondolja azért, ahogy én...
Legalábbis voksban :) |
Quote:
A föld hasonlít a való életben a pénzhez. Nem mindegy hogyan jut valaki hozzá. |
Sokan elitélik a hiénázást ....
Van aki nem . Én is szoktam időnként , abban az esetben ha valakit le akarok szedni és olyankor képes vagyok a célpontott figyelni akár hetekig is :D Arányaiban tekintve még nem néztem , hogy melyik volt több de nem is érdekelt soha :D Viszont szerintem csak olyan itélje el a hiénát aki ha sétál a járdán és meglát a földön egy ezrest , aztán ott hagyja mert más dolgozott meg érte :D Meg különben se az övé volt :D Ezer forint nem sokat jelent de én felveszem :D Totya |
Quote:
|
Nevetséges az, ahogyan egyesek itt sárt dobálnak.
Biztosan fáj, hogy van másik nagy klán is a sajátjukon kívül. Az általánosítás az persze itt is divatban van... Nem baj, folytassátok csak, ó, nagy mesterei e játéknak. Szerintem ennél ezerszer fontosabb dolgok is vannak, de lehet hogy csak én látom rosszul. |
Quote:
Kíváncsi lennék azért az ezres sztorijára a sárdobálóktól ,hogy mi lenne vele : :P Totya |
Quote:
Nem igazán van itt sárdobálás, csak mindenki leírja a véleményét, a személyeskedés nem itt megy... |
All times are GMT +1. The time now is 11:33. |