![]() |
(Esetleg lehetne egy checkbox az email-ertesitoknel, hogy "kuldjon emailt ha keves a vipkorom)
Ez jó ötlet, jelenleg is lehet ugye értesítést kérni e-mailben piacról, szövifórumról,stb..közte lehetne a lejáró VIP körről is. |
Quote:
Quote:
|
Értem miért nem támogatod.De ez egy segítség lenne, egy kis támogatás, ami jelenleg nincs, és most is tök jól nem teszi fel a varázslatot ha elfeledem.
Az e-mail meg előtte érkezne 10-20 körrel, ha ennyi időre befagy a szerverünk akkor gáz van.:) A 2 pontot pedig Remy már említette ez nem gond. |
Quote:
Így lenne egy funkció, amivel bonyolítjuk a beállításokat, de semmit nem old meg, mert Murphy törvénye szerint pont akkor nem kapnál értesítést, amikor kell. Quote:
|
Quote:
Az és logikai kapcsolatból eredően bármelyik hamissá válik, észreveszed, hogy VIP-elned kell. Hát szerintem Murphy-nek össze kell szedni magát. |
Quote:
|
Quote:
Szerk: Elvi hiba a nincs internet dolog, mert akkor az e-mail sem kapja meg :/ :D |
engem bosszantana, ha belépés után még meg kéne nyomni azt a gombot, hogy játszhassak, ez pont olyan, mint a nem vipeknél annak a számnak a begépelése...
bár igazából számomra mindegy, mert ha csak 10 kör alatt jönne elő, akkor nem sokat találkoznék vele... :) már olyan 200 körnél utalom a következőt. Szerintem azt rontják el akiknek emiatt elmegy valami, hogy lusták előre befizetni. A halogatáson szerintem a figyelmeztetés sem fog segíteni. |
Quote:
|
Quote:
A fő kérdés vele az, hogy OKOZ-e (az e-mail értesítés) problémát a többi játékos számára: lásd betonelfek mégfolyamatosabb védelme, lásd tekercsíró országok mégritkább kulcsleesése stb. Azáltal, hogy az amúgy be nem lépő ember belép ennek hatására. |
All times are GMT +1. The time now is 14:38. |