Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   2/B csoport (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4384)

Hex 10-21-2010 20:20

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 268097)
Nah, mi a válasz?

túl kíváncsi vagy kedves Pool :)

vityu 10-21-2010 20:22

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 268087)
vagy ha azzal vitatkozol, hogy mindig óriás hadissal vagyok, akkor ebben van igazság, mivel most a törpe szerepét töltöm be :D

Igen, ezzel vitatkoztam. Azt írtad, hogy mindig 1kocsmás óriás, de most nem :D

Pool 10-21-2010 20:34

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 268098)
túl kíváncsi vagy kedves Pool :)

Csak érdekelt volna, milyen az az mf, amit nem borít meg egy tapasztalt szövi előbb-utóbb, mert sztem ilyen orit nem lehet csinálni...
normálban biztos nem

Tsobi 10-21-2010 20:41

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 268104)
Csak érdekelt volna, milyen az az mf, amit nem borít meg egy tapasztalt szövi előbb-utóbb, mert sztem ilyen orit nem lehet csinálni...
normálban biztos nem

Reaktor Zoli mesélte egy asztaltársaságnak egykoron, hogy egy mf gnómmal az eleinte hatalmas arcú, fenyegetőző szövit (amiben nem mellesleg 3-7 szemes orik voltak) zirka 3 nap alatt elintézett úgy, hogy mind szabira mentek abbéli felháborodásuktól kísérve, hogy Zoli vissza merte őket ütni. :)

Merengő 10-21-2010 20:46

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 268105)
Reaktor Zoli mesélte egy asztaltársaságnak egykoron, hogy egy mf gnómmal az eleinte hatalmas arcú, fenyegetőző szövit (amiben nem mellesleg 3-7 szemes orik voltak) zirka 3 nap alatt elintézett úgy, hogy mind szabira mentek abbéli felháborodásuktól kísérve, hogy Zoli vissza merte őket ütni. :)

akkor ennek a szövinek vagy pénze nem volt, vagy játéktudása. :)

Tsobi 10-21-2010 20:48

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 268107)

Felidézve a felépítésüket, gömbjeiket és egyebeket mondom, hogy volt.

Pool 10-21-2010 20:53

Quote:

Ez nem volt olyan régen, én is figyeltem B-ben.

De itt pro szövi vs MF-ről van szó, nem lúzerek vs MF. A 7 szem nem feltétlen takar prot, lásd engem 8-cal

Pool 10-21-2010 20:55

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 268107)

Elbaszták, mert a 7 szemes elkezdett felfelé menni, otthagyták a lepusztított szövijüket magában.

Debilke 10-21-2010 21:11

Quote:

Na jóóó... ez rossz példa, Reaktor Zoli, az egyik legnagyobb stratéga a hódban... ha nem a legnagyobb.

Pool 10-21-2010 21:18

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 268114)
Na jóóó... ez rossz példa, Reaktor Zoli, az egyik legnagyobb stratéga a hódban... ha nem a legnagyobb.

MF orit akkor is meg lehet borítani egy ügyes szövinek, ha az Atyaisten irányítja...
Persze, nem mindegy, milyen veszteségekkel...
Kezdjük ott, hogy 24 órás állandó figyelés kimerítő egy mf-nek, főleg, ha napokig tart...
Stbstb...

Persze, Zoli érdemeit ezzel nem vitatom...

All times are GMT +1. The time now is 21:12.