Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Éplista mentése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4351)

vityu 02-02-2011 19:52

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 278667)
Sztem az úgy jó lenne, hogy az elmentett éplista az átépüléssel változzon. :D

Szerintem meg sok országról sokat elmond az, hogy mikor milyen felépítése van. Nem kéne rámenteni az előzőre.
Hogy pl arról beszéljek, hogy ütés előtt, után éplista, jól lehet látni, hogy egy adott távolságból mekkora bontást preferál...

Ati 02-02-2011 19:55

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 278671)
Szerintem meg sok országról sokat elmond az, hogy mikor milyen felépítése van. Nem kéne rámenteni az előzőre.
Hogy pl arról beszéljek, hogy ütés előtt, után éplista, jól lehet látni, hogy egy adott távolságból mekkora bontást preferál...

Nem hiszem, hogy Sami erre gondolt. Szerintem arra utalt, hogy ha egyszer elmentettél valamit, az folyataosan frissüljön magától, anélkül, hogy bármit is tennél. És ez nyilván csak vicc volt. (Ugye? :rolleyes:)

vityu 02-02-2011 20:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 278672)
Nem hiszem, hogy Sami erre gondolt. Szerintem arra utalt, hogy ha egyszer elmentettél valamit, az folyataosan frissüljön magától, anélkül, hogy bármit is tennél. És ez nyilván csak vicc volt. (Ugye? :rolleyes:)

Próbáltam nem ezt feltételezni :)

Gabro 02-03-2011 06:51

Nekem is tetszene...

Ati 02-03-2011 18:51

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 278507)
haj-haj, jó lenne a menthető éplista, de ha már menthetővé teszed, ugye akkor is látszódni fog, ha a gömbje a delikvensnek aktív (1 napnál nem régebbi)?

Ha friss éplistád van róla, akkor a mentett régi gömbjét nem látod most se. Ennek mintájára friss infóra csak a friss infó látszódna.

A nagyobb gond az, hogy ha van mentett gömb is és éplista is, akkor... wáááá, karácsonyfa lesz ebből......... :(

Ati 02-03-2011 19:18

Próbaképp megnézhetjük, hogy mennyire lesz csúnya, ha friss infó esetén is látszik mindkét plusz infó, egyelőre próbálok valamit kitalálni, hogy normálisan is nézzen ki... 3 darab I betű már kicsit sok lesz, viszont ikonból se fér el nagy, amin látszana, hogy mit ábrázol.

Zoli 02-03-2011 19:18

Mi???:eek: :confused:
Én még a problémát se értem :mad::(:eek:
Valaki légyszi...

Ati 02-03-2011 19:24

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 278805)
Mi???:eek: :confused:
Én még a problémát se értem :mad::(:eek:
Valaki légyszi...

Ha friss infód van az országról, akkor egy kék I betű van a pontlistában. Ha nincs friss infód róla, de van entett gömböd, akkor fehér I betű.

Ha van mentett gömböd, ÉS mentett éplistád.......

Ha van mentett gömböd ÉS mentett éplistád ÉS friss infód.........

kistigris 02-03-2011 19:33

Az I betű mellet egy E betű?Kék-fehér?:)

Ati 02-03-2011 19:38

Mindjárt teszek be képernyőfotókat, pillanat...

All times are GMT +1. The time now is 04:52.