Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Az a bizonyos "pöcegödör" (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4307)

Dragi 11-14-2010 19:08

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 270890)
Csak gratulálni tudok annak a szánalmas szaralaknak amelyik eljuttatta ezt a napiszarosoknak... Gratula

Pont azért készült az a szaros videó hogy amelyik lusta elolvasni 10-15 sort ahhoz is eljusson az információ! Gratulálok hogy visszatudtatok élni Atinak a jó szándékával!!!!

Remedy 11-14-2010 19:16

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 270891)
Pont azért készült az a szaros videó hogy amelyik lusta elolvasni 10-15 sort ahhoz is eljusson az információ! Gratulálok hogy visszatudtatok élni Atinak a jó szándékával!!!!

Mivel tudtommal a youtubeon is fennvan, barki nem hoditos is lehetett.

Dragi 11-14-2010 19:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 270892)
Mivel tudtommal a youtubeon is fennvan, barki nem hoditos is lehetett.

Te ezt mennyire tartod valószínűnek ?

Remedy 11-14-2010 19:20

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 270894)

Oszinten? 99%. A hoditosok szamara ugyanis informaciotartalommal is bir.

BeeLord 11-14-2010 20:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 270887)
Tudom, már másik topicba is belinkelte BimmBimm. Nem nagyon tudok rá mit mondani, biztos érdekes dolog egy olyan videót nézni, amiről senki nem tudja mi az. :) Sőt, már az is eldőlt, hogy "Pool, vagy Bob bá". :)

Egy konstruktív kritikát kaptam mindenesetre ennek kapcsán, igaz ezt már Remy is mondta itt, így már megérte.

Tényleg nem pislogok? Ez viszont nem tűnt fel. :) Annyira nincs megvágva azért, hogy a pislogások ki legyenek belőle szedve. :)

Az ember átlagban 22-szer pislant percenként.

A videón te pontosan 80-szor pislantottál. A 4' 52"-ből 4' 25" volt a tiszta játékidő, mármint ennyi ideig voltál látható, ami azt jelenti, hogy kb. 3,3125 másodpercenként pislogsz. Ez percenként 18,11-es kerekített átlagnak felel meg. Van még kérdés?

Kalapácska 11-14-2010 20:52

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 270894)

Sziasztok

Látam, olvastam .... szerintem bárki lehetett ....
Csak egy 5let , legközelleb esetleg valami dekoratív csajjal kellene azt a videót csinálni , semleges háttérrel .
Akár a hódnak lehetne a hírbemondója is :D
Vagy esetleg megbízni egy hozzáértő céget az ilyen akciókra ....
Ha dekoratív csajt nem találtok aki "némi anyagi" jutatásért megcsinálja szóljatok hozok :D

Totya

Ati 11-14-2010 20:53

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 270904)
A videón te pontosan 80-szor pislantottál. A 4' 52"-ből 4' 25" volt a tiszta játékidő, mármint ennyi ideig voltál látható, ami azt jelenti, hogy kb. 3,3125 másodpercenként pislogsz. Ez percenként 18,11-es kerekített átlagnak felel meg. Van még kérdés?

Akkor csak pislogok. :) Ezek szerint átlag alatti mennyiséget. :) Ezt se tudtam eddig magamról......... :)

BimmBimm 11-14-2010 22:11

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 270905)
Sziasztok

Látam, olvastam .... szerintem bárki lehetett ....
Csak egy 5let , legközelleb esetleg valami dekoratív csajjal kellene azt a videót csinálni , semleges háttérrel .
Akár a hódnak lehetne a hírbemondója is :D
Vagy esetleg megbízni egy hozzáértő céget az ilyen akciókra ....
Ha dekoratív csajt nem találtok aki "némi anyagi" jutatásért megcsinálja szóljatok hozok :D

Totya

A szépcsajos dolog már fel lett vetve korábban, folyik is a szereplőválogatás, csak nagyon nehéz, mert sok a jelentkező és Nagy Feró meg a Geszi mindenkit rögtön lefikáz.
De ha van ötleted, aki megfelelne, annak mondd meg hogy jelentkezzen: harmadik emelet négy (tudod, ahonnan reggel lifttel mégy el), aki meg a pokolra kíván jutni, annak balra a második ajtó.

:)

Redback 11-15-2010 00:03

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 270909)
A szépcsajos dolog már fel lett vetve korábban, folyik is a szereplőválogatás, csak nagyon nehéz, mert sok a jelentkező és Nagy Feró meg a Geszi mindenkit rögtön lefikáz.
De ha van ötleted, aki megfelelne, annak mondd meg hogy jelentkezzen: harmadik emelet négy (tudod, ahonnan reggel lifttel mégy el), aki meg a pokolra kíván jutni, annak balra a második ajtó.

:)

Azt kihagytad, hogy pénzzel semmit nem ér el. Mert hiába vagy gazdag, ha égiek leszavaznak.

BeeLord 08-01-2011 18:45

Félelem és reszketés a napiszartól

Érdemes elolvasni.

All times are GMT +1. The time now is 07:12.