Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MiniGun (sör)Habparty (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4305)

Padlócsempe 09-10-2010 12:10

Jó móka volt, elég nagyot vállalt monro, köszönet neki.
Remélem mindenki hazatalált :)

csabi 09-10-2010 12:14

Köszönöm és remélem lesz még pár buli arrafelé:)

Tsobi 09-10-2010 14:34

Köszönöm én is a meghívást erre a 'privát' bulira, egy élmény volt megismerni a Nagyok közül a valóban nagyokat. :)

Tsobi 09-10-2010 14:37

Quote:

Originally Posted by monro (Post 260650)
Mindenképp lesz nyilvános buli vagy egybe vagy külön de már csak kedvenc anarchos cimbim miatt is megszervezem ;)

Sztem lesz rá jelentkező ugyhogy a héten kinevezek egy napot valószínűleg szeptemberben hogy rá lehessen készülni akiknek kell ehhez némi idő. Ehhez azért várok még egy időpontot a Miniguntól is hogy fixáljuk le mikor jönnek ők.

Ezt azoknak másolom be, akik elkeseredtek a tegnapi buli hallatán.
A többi Monro-n múlik. :)

[HTPA]GeeForce 09-10-2010 21:24

jó, de az ilyen kötelességből leszervezett 2. bulik már nem olyanok....... oda már nem jön el mindenki... stb. :(

Remedy 09-10-2010 22:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263513)
jó, de az ilyen kötelességből leszervezett 2. bulik már nem olyanok....... oda már nem jön el mindenki... stb. :(

_Elvileg_ ez is Gunos bulinak lett szervezve, azaz mi eredetileg ugy terveztuk.

Csak Monro battya kozbeszolt, kicsit fura modon, ami nem igazan passzol az egyenes jellemehez. Ezen csodalkoztam is, hogy a megbeszeles ellenere miert vannak ott masok is, de aztan egy kisebb vita utan tovabblepett a tarsasag ezen.

Ettol fuggetlenul szerintem mindenki jol erezte magat, sajnalom hogy a lanyok nem jottek el, Killernek meg en is kulon orulok, hogy jott...

Monro: Jol ereztuk magukat, viszont ennyi erovel lehetett volna teljesen nyitott buli is, most a tobbiek tenyleg ugy erzik ki lett veluk cseszve... (Na es persze tortenhetett volna megbeszeles szerint is :P)

Mindenesetre koszonjuk a nagylelku felajanlast, es a bulit, en pl. reggel 9-re ertem haza a masodik pokerparty vege utan.

monro 09-11-2010 06:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263542)
_Elvileg_ ez is Gunos bulinak lett szervezve, azaz mi eredetileg ugy terveztuk.

Csak Monro battya kozbeszolt, kicsit fura modon, ami nem igazan passzol az egyenes jellemehez.

Csodálkoztam volna ha tőled nem jön valami ilyesmi...

Remedy 09-11-2010 09:51

Quote:

Originally Posted by monro (Post 263570)
Csodálkoztam volna ha tőled nem jön valami ilyesmi...

Tudod, vallalom a velemenyem, meg ha ez a lefele ujat nyomkodo kollegaknak nem is tetszik... (azert arulkodo, hogy kiknek nem tetszik)

De mivel Veled mar eloben sem nagyon sikerult ezt megbeszelni, szerintem ne folytassuk...

(Persze tudtam, hogy en leszek a szemet, amiert meg merem mondani, ami zavart tobbunket is, de ezt mar megszoktam...)

Andrew 09-11-2010 10:46

Én valami fölött elsiklottam, nem úgy volt, hogy a meghívottak nem szerették volna a nyít bulit? :o

J.Ati 09-11-2010 10:50

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 263586)
Én valami fölött elsiklottam, nem úgy volt, hogy a meghívottak nem szerették volna a nyít bulit? :o

Így van. Úgy terveztük, hogy privát buli lesz.

All times are GMT +1. The time now is 14:54.