![]() |
már van 1 ilyen személyiség. igaz, az +10%-ot kap... viszont képzelj el egy olyan hadist, akinek van harcos meg vandál személyisége is... mészárolna, mint állat, szvsz igazságtalanul sokat (a többiekhez képest).
|
Pillanatnyilag nekem a legjobban tetszik, hogy ne történjen semmi. Tuvalu pár hónap múlva megkapja a kék tizesét. Szerintem elég előny neki és követőinek a 9 személyiség és a dicsőség, hogy kék tizesük van. Azt hiszem, hogy azok, akiknek 6 vagy több személyiségük van, akkor kezdték a körbejárást, amikor ez még hátrányt jelentett. Nem hiszem, hogy abbahagynák azért, mert további előnyt már nem jelent. Éppen elég előny a 9 személyiség. Feltételezem, hogy a több személyiségű orik gazdái racionálisan döntenek, ezért minden újabb személyiség kevesebbet erősít az országon, mint az előző személyiség. Az utolsó választható személyiség (a 9.) már alig erősít valamit. Jól beleillik ebbe a sorba, hogy a 9. után már semmi erősítés sem lesz.
Zou ötlete is tetszik a következő megszorításokkal: -A 9-s lefordulás után egyetlen személyisége és 1 választott plusz faji varija lenne. -Minden csoportból a top 5%-ból juthatna csak tovább. -Kötelező lenne az 1A-ból fordulni. Fordulás után újabb személyiséget kapna. |
Nekem is tettszik Zou ötlete, de nem top5%ra engedném meg, hanem 10%ra.. rengeteg a termelő ori a csoportok tetején és aki közéjük menne esetleg, azt elintézik rövidúton, vagy pedig termelni kell közéjük menni és megszervezett módon területet növelni, és nem szeretem az ilyen kiskirálykodást... 10%ba is elég kemény feljutni helyenként, és nem kerül az ember nem fair helyzetbe vele...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akármit is mondsz, nehezebb az 1A top 5%-ba bejutni, mint ottmaradni és B-ből fordulni. Akiket tápolnak, azoknak persze könnyebb, de a tápolás független attól, hogy fordulsz-e a top 5%-ról. |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Látom azért az ötlet megfogta a fantáziátokat, vagyis érdemes rajta csiszolni,elgondolkodni...de a + 1 faji specvari akkora előny, amit csak igen szigorú feltételek mellett szabadna engedélyezni és csak olyanoknak, mint írtam is, akik bizonyították, hogy megérdemlik.... és itt nem a Tuvalu -féle orikra gondoltam.... a 9. személyiség után lenne egy választható modul...az ori gazdija nyilatkozna, hogy kíván-e tovább pörögni az orijával, további (+1 faji specvari), vagy marad neki a kék 10-es és slussz... ha további specvarit akar szerezni, akkor kötelezi magát, hogy csak abban az esetben léphet tovább egy adott szintről, ha teljesíti a szigorú követelményeket ! (ez megbeszélés kérdése)... és innen kezdve nem tudna továbblépni egy adott szintről, csak ha meg van neki a követelmény...ha így végigcsinálja az 5 szintet, akkor igenis megérdemli a +1 specvarit.... az 5let onnan jött, hogy a kék 9-es után is legyen motiváció, az igazán jó játékosoknak legyen miért küzdeni, az orijuk pedig erősebb lehessen az olyanok orijainál, akik csak felfedezgetésekkel megcsinálják a kék 10-est, de valódi tudás, játék nincs mögötte... Várom a további javaslatokat:) Zou |
Ha pedig azt választja, hogy marad neki a kék 10-es, akkor ne kapjon további kék számot, akkor a max. a 10-es legyen neki....utána kénytelen lesz VALÓBAN játszani!
|
All times are GMT +1. The time now is 03:06. |