Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1/A fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4203)

reichz 05-29-2010 10:48

igazából egy hasonló szavazást ,több választási lehetőséggel a játékon belül kellene megejteni , vagy legalább egy körüzenet formájában meghirdetni.
Tudom , hogy ez a fórum nyitott minden játékos számára de valljuk be a látogatók java része akik aktívan fórumoznak és meghatározzák a fórum arculatát, tagjai az A csopi topjának sőt annak is a felső részéhez tartoznak, mondhatjuk tehát hogy a megkérdezettek nem reprezentálják teljes körűen a hód játékosait.

Ati 05-29-2010 12:00

Most még csak beszélgetünk teljesen általánosságban.

Pumi 05-29-2010 15:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254281)
Most még csak beszélgetünk teljesen általánosságban.

akkor én is hozzászolhatok és talán nem hurrognak le érte :D
B-ből való fordulás csak 10k kör után lehessen :)
igy talán lefordulnak többen A-ból :)

Ati 05-29-2010 15:13

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 254297)
B-ből való fordulás csak 10k kör után lehessen :)

Az jó esetben 14 hónap.

RRRrrr 05-29-2010 15:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254298)
Az jó esetben 14 hónap.

Jó munkához idő kell:D ;)

Pumi 05-29-2010 15:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254298)
Az jó esetben 14 hónap.

nem számoltam :)
viszont érdekesebb lenne az A, kevesebb ücsörgős elf, stb .

Ati 05-29-2010 15:22

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 254300)
nem számoltam :)
viszont érdekesebb lenne az A, kevesebb ücsörgős elf, stb .

Nem vagyok benne biztos, hogy érdekesebb lenne. Az A-ba a B-ből lehet fellépni. Ha a B-ben egy évet kell eltönteni, akkor a B top kb a maximum megszerezhető földmennyiségre jut, ahol már csak a szerencsén múlik, hogy bekerülsz-e a top30%-ba, vagy sem, hiszen plusz földet nem szerezhetsz, plusz értéket a lakosokkal nem szerezhetsz, gyakorlatilag minden ország azonos pontszámon van. Ha az országok több mint 30%-a az elérhető legmagasabb pontszámon van, akkor aki fel szeretne jutni az A-ba, attól már a feljutás lehetősége is el van véve.

Ez persze csak egy lehetséges kimenetele a javaslatnak.

Pumi 05-29-2010 15:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254301)
Nem vagyok benne biztos, hogy érdekesebb lenne. Az A-ba a B-ből lehet fellépni. Ha a B-ben egy évet kell eltönteni, akkor a B top kb a maximum megszerezhető földmennyiségre jut, ahol már csak a szerencsén múlik, hogy bekerülsz-e a top30%-ba, vagy sem, hiszen plusz földet nem szerezhetsz, plusz értéket a lakosokkal nem szerezhetsz, gyakorlatilag minden ország azonos pontszámon van. Ha az országok több mint 30%-a az elérhető legmagasabb pontszámon van, akkor aki fel szeretne jutni az A-ba, attól már a feljutás lehetősége is el van véve.

Ez persze csak egy lehetséges kimenetele a javaslatnak.

azt feltételezném, hogy senki nem akarna több mint 1 évet eltölteni a B-be és ha igy van, akkor 1k kör után lépne A-ba. vagyis nem halmozódna a top. valami ilyesmire gondoltam én:)

Ati 05-29-2010 15:37

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 254302)
azt feltételezném, hogy senki nem akarna több mint 1 évet eltölteni a B-be és ha igy van, akkor 1k kör után lépne A-ba. vagyis nem halmozódna a top. valami ilyesmire gondoltam én:)

Aki A-ban akar játszani, az nem tud fellépni A-ba, mert már van ott országa, így KÉNYTELEN B-ből fordulni. Márpedig ők a jobb játékosok, akik képesek a B-ben is a topba kerülni, és ottmaradni, így a top határát egyre feljebb húzni.

Más kérdés persze, hogy nyilván senki nem fog több mint egy évet várni a fordulással, így eleve esélytelen a javaslat, de HA mégis lenne ilyen, akkor ennek valami ilyen hatásai is lehetnének.

Pumi 05-29-2010 15:51

[quote=Ati;254303]Aki A-ban akar játszani, az nem tud fellépni A-ba, mert már van ott országa, így KÉNYTELEN B-ből fordulni.

dehogy kénytelen. lefordúl A-ból és mehet megint, ha jó játékos megoldja újra, hogy top 30-ba legyen, nem?

All times are GMT +1. The time now is 04:41.