![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pár éve még tényleg sokkal könnyebb volt. akkortól lett nehéz az A amikor én először odakerültem... bár a két dolognak nem sok köze van egymáshoz:) |
Quote:
|
Quote:
|
egyébként kicsit tudathasadásos vagyok a témakörben. elsősorban a nagyok mellett állok akik azt mondják, hogy keményen megdolgoztunk a pozíciónkért másnak se legyen könnyebb. másrészt viszont együttérzek a kevésbé rutinosakkal - mert azért lássuk be, hogy az A alsó része olyan orikból áll akik feljöttek ide és megfelelő mentori támogatás nélkül csak skubiznak a fellépő hekijükön és nem haladnak sehova. ezek az orik sokszor klánokba verődnek, de előrelépés nem történik.
én először 3-4 éve lehettem az A-ban. beléptem egy klánba ahol volt már olyan, aki ismert valakit, akinek a szomszédja látott már olyan embert, aki volt már az A-ban. elfedeztem a felvitt 500 millámat, kaptam kicsit a klántól is....ütöttem kettőt-hármat aztán a fellépéstől számított 1000 kör múlva megvolt fordulás 3500 hekiről asszem.! ma már ilyet hogy lehet megcsinálni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyszerű szerintem ott müxik a gazdaság :DD szerinted ? A-ban meg ahol 4-5 klán uralja a piacot ott nem müxik a gazdaság :SS Szándékosan van tönkretéve :SS Szerinted nem ? Én úgy látom semmi különbség nincs a Tibuék féle tekiúsztatásos módszer és az A-s piacot szándékosan romokban tarató pár klán közt és ráadásul folyamatosan tolják fel a határt , hogy esélye se legyen senkinek vagy legalább is kevés orinak felmenni .... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:14. |