Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Stohl újabb "mesterműve" (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4193)

Kutyuleee 05-12-2010 16:45

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 251742)
nem is emlitettem azt, hogy ne kapja meg a bunteteset, hogy ne vegyek el a jogositvanyat, de van itt rengeteg felesleges reakcio, aminek ertelme nincs, illetve...

..az egyik ismerosom mellett ultem mar ugy autoban, hogy ittas volt, es egyeb dolgok is voltak benne, es igen, majdnem otthagytuk a fogunkat.
hibaztam akkor en is, hogy melle ultem, es hibazott o is, hogy volan moge ult olyan allapotban. megtortent, valtoztatni nem lehetett rajta, de ettol fuggetlenul nem tartom alkalmatlannak a vezetesre.
mi tanultunk belole, de a fejem ra, hogy van, aki nem - es hiaba a buntetes, aki hulye, ugyis ugyanugy meg fogja ismet tenni..

egyik rokonom pedig autobalesetben hunyt el, nem reszleteznem, mi hogyan tortent, de akkor sincs bennem harag - jobb lenne a gyulolkodestol, kevesbe fajna? rohadtul nem. Isten nem ver bottal, megkapja azt, amit erdemel a bunos.

Elsőre nem is vehetik el végleg, de ez a bucinak már sokadik, és saját magáról is elmondta,hogy nem változott meg.
ezek csak amikor balesete volt. napi szinten járt a rendőrségre a vaskos tárcájával amikor csak simán fenakadt a szondán. Egy barátom 3x kapták el ittasan nem okozott balesetett mégse lehet többet jogsija már, és sztem ez így korrekt, mert bizonyitottan felelőtlen

Olasz 05-12-2010 16:53

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 251737)
mondtam már, hogy anyukámat ütötte el autós... és nem különösebben kívántam, hogy bármi baja történjen annak aki elütötte... az élet veszélyes... ez van :)

Balesetet okozni bárki okozhat, aki vezet. Egy hirtelen reakcióra hozott rossz döntés és kész a baleset. De nem mindegy, hogy valaki már eleve úgy ül volánhoz, hogy az alkoholos befolyásoltsága már azt sem tenné lehetővé, hogy kerékpárra üljön. Ráadásul egy olyan múlttal, amiben már egyszer elkövette ugyanezt a hibát! És őt ráadásul nem is sorolhatjuk a "birka" emberek közé, tehát tőle joggal elvárható, hogy tanuljon a hibáiból.

Amúgy meg örülhet, hogy még nem ölt meg senkit, nem tudom, azt hogyan dolgozná fel?

sutike31005 05-12-2010 17:02

:p

láv iz in di er!

Merengő 05-12-2010 17:37

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 251745)
Amúgy meg örülhet, hogy még nem ölt meg senkit, nem tudom, azt hogyan dolgozná fel?

szerintem lazán :)

tdomo 05-12-2010 18:23

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 251745)
De nem mindegy, hogy valaki már eleve úgy ül volánhoz, hogy az alkoholos befolyásoltsága már azt sem tenné lehetővé, hogy kerékpárra üljön.

Ha jól tudom, akkor kerékpározni sem lehet ittasan. Legalábbis itt Ausztriában, ha túlléped a határt és ugyan nem autót vezetsz, de kerékpározol, akkor is elveszik a jogosítványodat.

Olasz 05-12-2010 19:19

Kutyuleee: te is benne leszel a frizbiben vasárnap?:)
Most láttam az előzetest, ott volt az a csaj is, akiről írtál és rosszul is lett.
Sztem kicsit Győzike shows lett.:)
Bár Hajdútól mit vár az ember?

Tsobi 05-12-2010 19:27

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá;251743g
..de mi van ha véletlen éppen gyorsabban hajtasz át a kelleténél valahol, és épp akkor ugrik eléd valaki. Te se örülnél, ha utána mindenki fel akarna akasztani.!

Lásd Olaszliszka..

Olasz 05-12-2010 19:40

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 251743)
..de mi van ha véletlen éppen gyorsabban hajtasz át a kelleténél valahol, és épp akkor ugrik eléd valaki. Te se örülnél, ha utána mindenki fel akarna akasztani.!

Háát, ha itt a játszótér melletti úton hajtanál 20 helyett 60-al és épp az én gyerekemet ütnéd el, aszem én sem ölelnélek a keblemre és mondanám, hogy hát az élet már csak ilyen veszélyes...

BimmBimm 05-12-2010 20:15

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 251751)
szerintem lazán :)

Berúgna egy kocsmában és hazavezetne...

vityu 05-12-2010 22:56

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 251687)
attól még ezer bolond lesz az utakon aki nem stohl andrás, hanem névtelen senki és ugyanugy reszegen beled robbanthat..

Van valaki, aki a munkájával vállalta azt, hogy egy felnövekvő/felnőtt generáció példaképévé váljon. Ha sikerült, ha nem. Aki ezt vállalta, az vállalja azt is, ha elbaszta. Igen, tudjunk róla, csámcsogjanak rajta. Aki nem vállalta mindezt, az csak egy számadat lesz egy statisztikában. A helye neki is meg van...

All times are GMT +1. The time now is 03:11.