![]() |
Quote:
Valamint a javaslat szerint vagy eplistailag, vagy taktikailag lesz sokkal gyengebb minden mas orszag... (gy. k. Vagy sok bankot tart, vagy sok tolvajt, vagy nem tart benn penzt). |
ezzel az okos javaslattal azt lehetne elérni, hogy csak elf lenne magas szinten, és zéró lenne a hadi akciók száma
|
Quote:
|
Quote:
A témát lezártam, csak szórakozni jöttem... Rajtad :D Majd írj már a 3. szintű oridból nekem, tudjam, ki a legkeményebb I-ben (meg a leggazdagabb) :) |
Pool, Remy, Dragi : Ha komolyan vennénk amit irtok, akár fel is vethetnétek hogy eleve töröljük a bankot mint épületet, legyen a pénz lophatatlan. Mert kb. ennyi jön át írásotokból, azon kívül hogy egyfolytában fikázzátok azokat, akik nem veletek értenek egyet.
Az hogy ki szórakozik kin, megint vita tárgyát képezi:) Attól hogy van időd 24órát gép előtt ülni, még nem leszel Te a legkeményebb:P Felmérgesíteni meg ugyancsak lehetetlen engem az "éterben" szóval mondhattok amit akartok, de ha nem témához szóltok, akkor inkább kussoljatok. |
Quote:
Nem vagyok a legkeményebb, de téged bármikor szétvernélek ebben a játékban, akármilyen orid is lenne... 1 vs 1-ben, de akár lehecc szöviben is mf-em ellen... csa lécci áruld el, melyik a Te orid I-ben :) de végülis nem fontos, szétütök mindenkit felfelé...:) |
Quote:
|
A témára visszatérve.........
|
Quote:
Szóval ha a hülyeségetek miatt valaki elvesztette volna a téma fonalát, még mindig arról van szó, miért elég 20ezer hektáron is ugyanannyi bankot tartani mint kétszáz hektáron, és ki gondolja úgy, hogy ezen változtatni kéne. Tényleg vélemények várok, és nem jellemzést. Főleg nem ratyiktól:P |
Quote:
Megkérlek, próbálj normális hangnemben írni másokról és rólam is... Köszönöm! |
| All times are GMT +1. The time now is 07:00. |