Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Tul erosek e a Tolis orik??Szavazas (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=416)

King 04-20-2006 17:54

nem a tolik erejével van baj szerintem.
a védelmi képességgel kéne foglalkozni picikét (kivétel - elf).
egy tolis nem arra hivatott, hogy hatalmas sereggel rendelkezzen, inkább az önellátásra vagy a szövi fenntartására. :)
a hadisok és varisoktól viszont veszélyben lehet (itt inkább a kezdőkre gondolok).
akit meg lopnak, tegyen ellene ahogy tud. (van egy dipis lehetőség is végveszélyben.)

director 04-20-2006 18:07

Quote:

Originally Posted by King
nem a tolik erejével van baj szerintem.
a védelmi képességgel kéne foglalkozni picikét (kivétel - elf).
egy tolis nem arra hivatott, hogy hatalmas sereggel rendelkezzen, inkább az önellátásra vagy a szövi fenntartására. :)
a hadisok és varisoktól viszont veszélyben lehet (itt inkább a kezdőkre gondolok).
akit meg lopnak, tegyen ellene ahogy tud. (van egy dipis lehetőség is végveszélyben.)

a kezdők mindenkitől veszélyben vannak..

mégis, mi az a "dipis" lehetőség? nekem még nem sikerült rájönnöm:P

Dragi 04-20-2006 18:32

:mad: Nem igaz most az a bajotok hogy túl erősek a tolisok legközelebb ha meglenne a változtatás a tolisok sípolnának hogy túl erősek a hadisok és a varisok és még letekizni se lehet őket!!!Szóval nem értelek titeket ha így folytatjátok örökké jöhet mindenki a nyfogással!:mad:

DearCody 04-20-2006 18:32

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Erosek e a tolis orszagok , tul vannak e tapolva nagyon vagy csak a hadis varis orik sirnak nagyon sokat??

Hát ez eléggé meddő vita lesz. :( De szerintem a tolisok nagy előnyben vannak, persze ezt ők soha nem fogják elismerni. :mad: A szavazást nem tartom fölöslegesnek, de nem sok jövőt látok a tolis változtatások kapcsán. Az igazság meg az, h felmerült a törpe kérdés...és hát egy törpnek elég nehéz napjai lesznek, ha rászáll egy toli. Nem beszélve arról, ha letekizik, akkor meg kifakad, mert a +10% tekikopás miatt így is tré neki a tekizés. :( Ha máshol nem is, de itt mindenképp változtatás kéne.

Dragi 04-20-2006 18:37

és akkor jön maci laci és megalkotja a szétverhetetlen letekizhetetlen levarázsolhatatlan törpe, óriás, gnóm,elf,fél-elf ... stb. egyveleget és mindenki megunja a játékot és elmegy sakkozni!!!!!!:p
TEKI LOPÁS VOLT VAN ÉS LESZ! Ahogyan a tolis orik levarizása ...stb.

director 04-20-2006 18:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
és akkor jön maci laci és megalkotja a szétverhetetlen letekizhetetlen levarázsolhatatlan törpe, óriás, gnóm,elf,fél-elf ... stb. egyveleget és mindenki megunja a játékot és elmegy sakkozni!!!!!!:p
TEKI LOPÁS VOLT VAN ÉS LESZ! Ahogyan a tolis orik levarizása ...stb.

a gond az, hogy nagy távolságból a tolvajnak nincs ellenfele. és irreálisan nagy kárt okozhat 5másodperc alatt:)

Synkel 04-20-2006 18:54

Quote:

Originally Posted by director
a gond az, hogy nagy távolságból a tolvajnak nincs ellenfele. és irreálisan nagy kárt okozhat 5másodperc alatt:)

A varis jobban fárad ha angy távolságra varázsol, a sereges többet veszít útközben ha nagy távolságra megy ki, ezért lenne realitása a távolsággal együtt növelni a tolik fáradását. A félelf 8 körre ne tudjon 17x kimenni lopni, csak 9x, vagy mittomén.:)

Dragi 04-20-2006 19:19

Jó akkor legyen az hogy 5 kör távolságra -25% 6 körre -30% 7körre -50% ez így sztem eléggé reálios lenne és senki nem pusztulna bele!

SiMON 04-22-2006 09:59

Szerintem,

Sziasztok,
Az ötletem nem gyengiti a fajt és nem is erősíti. Tekercslopásnál hulljon el a toli bizonyos százalékú tolija:) mit szóltok ? Igy egy idő után nem éri meg 10x lelopni valakit, mert csak ráfizetéses lesz. Nyer is meg veszit is főleg ha a vari lenyomja akkor szépen veszit:)

üdv
S.

Bogár 04-22-2006 11:37

ez nagyon durva. miért hullanának el? nem bírják átcipelni a tk-n a tekercseket? :D

javaslom, hogy rengetésnél néhány vari ájuljon el a nagy megerőltetés miatt. :D :D

All times are GMT +1. The time now is 07:07.