![]() |
nem a tolik erejével van baj szerintem.
a védelmi képességgel kéne foglalkozni picikét (kivétel - elf). egy tolis nem arra hivatott, hogy hatalmas sereggel rendelkezzen, inkább az önellátásra vagy a szövi fenntartására. :) a hadisok és varisoktól viszont veszélyben lehet (itt inkább a kezdőkre gondolok). akit meg lopnak, tegyen ellene ahogy tud. (van egy dipis lehetőség is végveszélyben.) |
Quote:
mégis, mi az a "dipis" lehetőség? nekem még nem sikerült rájönnöm:P |
:mad: Nem igaz most az a bajotok hogy túl erősek a tolisok legközelebb ha meglenne a változtatás a tolisok sípolnának hogy túl erősek a hadisok és a varisok és még letekizni se lehet őket!!!Szóval nem értelek titeket ha így folytatjátok örökké jöhet mindenki a nyfogással!:mad:
|
Quote:
|
és akkor jön maci laci és megalkotja a szétverhetetlen letekizhetetlen levarázsolhatatlan törpe, óriás, gnóm,elf,fél-elf ... stb. egyveleget és mindenki megunja a játékot és elmegy sakkozni!!!!!!:p
TEKI LOPÁS VOLT VAN ÉS LESZ! Ahogyan a tolis orik levarizása ...stb. |
Quote:
|
Quote:
|
Jó akkor legyen az hogy 5 kör távolságra -25% 6 körre -30% 7körre -50% ez így sztem eléggé reálios lenne és senki nem pusztulna bele!
|
Szerintem,
Sziasztok,
Az ötletem nem gyengiti a fajt és nem is erősíti. Tekercslopásnál hulljon el a toli bizonyos százalékú tolija:) mit szóltok ? Igy egy idő után nem éri meg 10x lelopni valakit, mert csak ráfizetéses lesz. Nyer is meg veszit is főleg ha a vari lenyomja akkor szépen veszit:) üdv S. |
ez nagyon durva. miért hullanának el? nem bírják átcipelni a tk-n a tekercseket? :D
javaslom, hogy rengetésnél néhány vari ájuljon el a nagy megerőltetés miatt. :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:07. |