Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Március: 4. névvadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4094)

Tsobi 03-24-2010 07:24

-ss- (#614003)

?

Gabro 03-24-2010 07:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 246133)
-ss- (#614003)

?

nekem nem tetszik, ahogy az előző hsz-ekből sok szintén nem.

Von 03-24-2010 07:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 246133)
-ss- (#614003)

?

245746 3/G Shutzstaffel

Akkor már inkább ez :D
Igaz egy c betűt kihagyott a gazdája, de jóval egyértelműbben utal a náci párt katonai alakulatára szerintem.

Gabro 03-24-2010 08:00

Quote:

Originally Posted by Von (Post 246136)
245746 3/G Shutzstaffel

Igaz egy c betűt kihagyott a gazdája, de jóval egyértelműbben utal a náci párt katonai alakulatára szerintem.

Na igen, de ez meg még túl régi...

Dus 03-24-2010 13:59

Quote:

245746 3/G Shutzstaffel

542627 3/G Schutzstaffel

Azért ez érdekes. :)
(ez egy másik ori, c betűvel)

Szesy 03-24-2010 21:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 245907)
Ezekkel semmi probléma nincsen. Ugyanúgy, ahogy a "cigány", "roma", "fehér" stb. országnevekkel sem.

Ezekkel miért nincs gond? Nem egy népcsoport tagjai, hanem pontosan azok akik szélsőséges nézeteket vallanak és erőszakosan hangot is adnak annak!
Ezek a Skinheadek tényleg bántanak mindenkit aki nem "fehér"

Ati 03-24-2010 21:50

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 246255)
Ezekkel miért nincs gond?

Ezek szavak, népcsoportok, semmi egyéb. Nem utalnak semmiféle magatartásra, nem uszító szavak, nem betiltott jelképek, nem botránkoztatnak meg senkit. A "pisztoly" szóval sincs gond, pedig rengeteg ember halálát okozták már pisztolyok.

Pool 03-24-2010 22:13

Quote:

245746 3/G Shutzstaffel

Ajánlanám figyelmedbe Gordon Williamson könyvét, ami a 20. századi hadtörténet sorozatban jelent meg " A hűség a becsületem" címmel...
Nos ebben elolvashatod, hogy az SS a háborúban mennyi katonai akciót hajtott végre kiemelkedő eredménnyel Waffen-SS néven, a legbátrabb és legösszetartóbb egységek voltak a német haderőben...
Sajnos sokan összemossák az őket a kegyetlenkedő Gestapo és a táborokra vigyázó egységekkel...
az ókorban a rómaiak (de lehetne a tatár, török, magyar kalandozó, Napóleon seregei, Attila hunjai, Nagy Sándor serege stb-stb-stb) rengeteg népet kiírottak, mégsincs gond pl. ezzel a névvel, ugye?
611096 ANARCH 5 [SZ] Római Légió 1 33.320

mielőtt támadások érnének, hogy miért írok ilyeneket, leszögezem, elitélem a nácik ideológiáját stb., de elismerem azokat a KATONAI tetteket, amiket az SS hajtott végre a II. vh-ban...

Von 03-24-2010 23:38

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 246258)
Ajánlanám figyelmedbe Gordon Williamson könyvét, ami a 20. századi hadtörténet sorozatban jelent meg " A hűség a becsületem" címmel...
Nos ebben elolvashatod, hogy az SS a háborúban mennyi katonai akciót hajtott végre kiemelkedő eredménnyel Waffen-SS néven, a legbátrabb és legösszetartóbb egységek voltak a német haderőben...
Sajnos sokan összemossák az őket a kegyetlenkedő Gestapo és a táborokra vigyázó egységekkel...

Szép amit írtál, csak nem teljesen igaz (a vége pl).
A Waffen-SS az SS egyik alakulata volt, nem pedig az SS maga. Hogy mást ne mondjak például a haláltáborokra is SS alakulatok vigyáztak (jó persze, van aki szerint ilyen nem is volt...). Ezt nem mossa senki össze, kivéve ha te is holokauszt-tagadó vagy, SS-Totenkopfverbände, ez volt a nevük. De úgy általában az SS a náci párt fegyveres alakulata volt.
A hadszíntéri szolgálattal kapcsolatban teljesen igazad van, csakhogy az SS nem a Waffen-SS volt, sőt az volt a kisebbik része, ezért nem helyes a megállapításod összességében.

Tsobi 03-24-2010 23:42

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 246255)
Ezekkel miért nincs gond? Nem egy népcsoport tagjai, hanem pontosan azok akik szélsőséges nézeteket vallanak és erőszakosan hangot is adnak annak!
Ezek a Skinheadek tényleg bántanak mindenkit aki nem "fehér"

Jáááj de buta, jáááj de buta..

All times are GMT +1. The time now is 04:49.