![]() |
Quote:
számolva mondjuk 1000 hekin 15% bányát az azt jelenti hogy 4095 nyersanyak körönként. És az 500 al számolva: 2047500. És persze hogy ne lopják el be kell tenni a szövi raktárba ott meg ugye nincs olyan hogy bocs gyerekek ez az enyém mert pénzt kell belőle csinálnom. Jó ha az 1/8 ada megmaradna nekem... Mig ennyi bank: 1125000 pénzt hoz és ez csak az enyém nem kell leadni belőle semmit sem a klántársaknak. Tehát több marad meg nekem. |
Quote:
|
Quote:
Hogy lehet ilyet leirni? |
Egy bank körönként 7500 aranyat termel.
Egy kovácsműhely körönként törpénél 9 fegyvert termel. Azaz, ha a fegyver kb. 900 arany árnál drágább, akkor a kovácsműhely éri meg jobban. És A-ban mindig drágább 900-nál a fegyver... |
Quote:
ami hekin meg bánya lenne azt egyszerüen lebontottam és bankot csináltam belőle szerintem ebben semmi kivetnivaló nincsen. Nekik is jó mert kapnak fegyvert és nekem is jó mert az anyagot már nem kell leadnom cserébe a bankjaim fix bevételt jelentenek körökön keresztül.Idönként tezsek pénzt a szövi raktárba és be van osztva hogy melyik nap ki vesz anyagot a piacról |
Quote:
|
Quote:
De itt most nem is ez volt a lényeg hanem az ép lista amit sikerült most már a segítségetekkel kiokoskodnom. köszönöm mégegyszer abban a segítséget mindenkinek |
Szerintem mihamarabb lépj ki ebből a klánból.
|
Quote:
Ahogy egyszer egy ork írta kedvesen."azért téged ütünk, mert körülötted mindenki elf." És igen a csoport alján még a legtöbb ork 50-54%-nyi barakkal támad. Rá kellet jönnöm, hogy az aki egy klán termelő törpéjének áll az bizony olyan mint az isten barma. Senki sem vigyáz rá, de mindenki nyúzza. |
Quote:
csakegygnóm: csak annyit tudok megerősíteni, hogy az a klán nem neked való. |
All times are GMT +1. The time now is 10:57. |