Quote:
Originally Posted by taszi
(Post 240208)
a röhögős levelet nem véletlenül kaptad hanem erre:200 hekin meg amúgy is egy vicc háborúzni :)
a sok nullás sereg pedig azért van mert mihelyst meglátsz a távolba pár sereget rögtön 0-ra bontassz:)
ha a 200 hekis háború neked vicc akkor nem értem miért nem nevetsz sírás helyett:)
|
az összes válaszod nem akarom beidézni de úgy látom a végén legendás hős lesz belőled, szép ez a mondat amit kivettél az üziből akkor beteszem az egészet:
, nem azért vagyok félelf , hogy lelopjanak .
hogy tisztán lásd : ezeket az orikat azért csináltuk , hogy töröljük majd, sírni nem fogok ha ez hamarabb lesz :) nincs benne annyi még ,hogy sajnáljam annyi viszont van hogy nektek ne érje meg csesztetni minket, régen lophattam volna már tőletek de nem tettem meg az első xxxx lopásnál még, másodszor viszont már nem nyelem be, tudom hogy nem nyerhetünk de ez nektek is sokba kerül majd. ez elkerülhető még mindig ezért írtam.
két lehetőség van az egyik mindkettőnknek jobb a másik rosszabb , ebben a játékban a pénz a fő elem nem a büszkeség , 200 hekin meg amúgy is egy vicc háborúzni :)
melyik az a sor ahol azt írom , hogy nem tudtok ártani?
,egyszer loptam tőled tekercset összesen a hadjárat előtt meg már a mészárok után talán egyszer vagy kétszer embert mikor kellett hirtelen de azt is csak azért mert te magadnál intézted a pusztítást hogy utánam bonts és ezt meg tudtam tenni 1 db tolival is, azt meg nem lehet lemészárolni, nem fogom benthagyni a tolikat varikat a mészárszéken azért hogy te örülj, így gyakorlatilag a katmorál az ami leverhető semmi egyéb,
és 200 hekin igenis vicc háborúzni , a 0 ra bontás és újjáépítés kb 5 millából megvan de ha találok egy jó hullát(1 tolival nem lehet törpét lopni ) akkor gyakorlatilag ingyen.
majdnem az összes varim tolim megvan amivel kezdtem, tekik is szintén , az emberek visszajönnek a katmorál felmegy , veszteségem gyakorlatilag annyi , hogy nem tudtam lopni úgy mint rendes orival , veletek lebontattam a fél országotokat vagy háromszor , szerintem volt fokozás is mikor felfelé kellet mellém érni, nem hiszem hogy megérte és még nem is loptam igazán.
azt meg hogy nevetek vagy sírok épp, el sem mondom mert rögtön kezdődik előről minden.
a varinkat köszönöm , hogy nem bántottátok de nem kilépett hanem kitettem ,ő itt csapódott csak hozzánk és már az afférunk előtt vagy három napja be sem lépett azóta sem láttam :) na ő aztán ártatlan abban biztos lehetsz.