Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bosszú - avagy hol a határ ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4054)

Killer 02-08-2010 13:33

Quote:

Originally Posted by monro (Post 240116)
Gyerekek ez egy játék lenne... Néha lelopnak néha bevernek. A megoldás erre hogy visszaszedem és visszafoglalom. Amíg ellenáll nyilván bántom is de utánna? Csoportokon keresztül? Ezt még elolvasni is ciki nemhogy leírni...

itt nem volt ellenállás,csak arcos zöldelés hogy úgyse árthatunk mire verjük magunkat.az ilyet meg a 10en körökről lopkodást nagyon nem szeressem,és akár szinteken (!!!!!!!!) keresztül tartó seregekkel is jutalmazom!ez az én játékomba benne van és nem igazán érdekel neked vagy bárkinek mennyire tetszik.mellesleg nem kerültem még anarchba soha pedig ha minden jelentgetés amivel fenyegettek megtörtént akkor már jópárszor be lettem panaszolva!azt hiszem ez azt jelentheti,hogy adott szituációkban értelmes keretek között tartom a vérszomjamat.

Princ 02-08-2010 14:22

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 240162)
ugye az akkor volt mikor kitámadtál teljesen az orkoddal felmértelek és az összes íjjam lóra cserélve visszatámadtam sajnos nem volt már elég pénzem hadi tekire ezért csattantam , ha van tekim bemegyek félelfel is :) kivártad a csatát a levél csak utánna jött :) előtte egy rossz szót nem írtam neked így volt vagy így volt ?
egyébként én is megkaptam a szárazságot tőletek a tf orimra.:D

Ilyen hozzáállásnál kéne nekik elfogadni a békejobbot? :-o Nem semmi elvárásaitok vannak. :)

Remedy 02-08-2010 14:38

Mivel csak apro ralatasom van az egeszre, de ismerem Killereket, igy szerintem az uteseket foleg a nagykepu zoldjei, es nem a tekercslopas miatt kapja a "siros" szovi.

Aki nagykepu, es utana beverik azt a nagy kepet, az ne jojjon a kulsore rinyalni, szerintem. :)

reichz 02-08-2010 14:59

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 240208)
a röhögős levelet nem véletlenül kaptad hanem erre:200 hekin meg amúgy is egy vicc háborúzni :)
a sok nullás sereg pedig azért van mert mihelyst meglátsz a távolba pár sereget rögtön 0-ra bontassz:)
ha a 200 hekis háború neked vicc akkor nem értem miért nem nevetsz sírás helyett:)

az összes válaszod nem akarom beidézni de úgy látom a végén legendás hős lesz belőled, szép ez a mondat amit kivettél az üziből akkor beteszem az egészet:
, nem azért vagyok félelf , hogy lelopjanak .
hogy tisztán lásd : ezeket az orikat azért csináltuk , hogy töröljük majd, sírni nem fogok ha ez hamarabb lesz :) nincs benne annyi még ,hogy sajnáljam annyi viszont van hogy nektek ne érje meg csesztetni minket, régen lophattam volna már tőletek de nem tettem meg az első xxxx lopásnál még, másodszor viszont már nem nyelem be, tudom hogy nem nyerhetünk de ez nektek is sokba kerül majd. ez elkerülhető még mindig ezért írtam.
két lehetőség van az egyik mindkettőnknek jobb a másik rosszabb , ebben a játékban a pénz a fő elem nem a büszkeség , 200 hekin meg amúgy is egy vicc háborúzni :)

melyik az a sor ahol azt írom , hogy nem tudtok ártani?

,egyszer loptam tőled tekercset összesen a hadjárat előtt meg már a mészárok után talán egyszer vagy kétszer embert mikor kellett hirtelen de azt is csak azért mert te magadnál intézted a pusztítást hogy utánam bonts és ezt meg tudtam tenni 1 db tolival is, azt meg nem lehet lemészárolni, nem fogom benthagyni a tolikat varikat a mészárszéken azért hogy te örülj, így gyakorlatilag a katmorál az ami leverhető semmi egyéb,
és 200 hekin igenis vicc háborúzni , a 0 ra bontás és újjáépítés kb 5 millából megvan de ha találok egy jó hullát(1 tolival nem lehet törpét lopni ) akkor gyakorlatilag ingyen.
majdnem az összes varim tolim megvan amivel kezdtem, tekik is szintén , az emberek visszajönnek a katmorál felmegy , veszteségem gyakorlatilag annyi , hogy nem tudtam lopni úgy mint rendes orival , veletek lebontattam a fél országotokat vagy háromszor , szerintem volt fokozás is mikor felfelé kellet mellém érni, nem hiszem hogy megérte és még nem is loptam igazán.

azt meg hogy nevetek vagy sírok épp, el sem mondom mert rögtön kezdődik előről minden.

a varinkat köszönöm , hogy nem bántottátok de nem kilépett hanem kitettem ,ő itt csapódott csak hozzánk és már az afférunk előtt vagy három napja be sem lépett azóta sem láttam :) na ő aztán ártatlan abban biztos lehetsz.

reichz 02-08-2010 15:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 240219)
Mivel csak apro ralatasom van az egeszre, de ismerem Killereket, igy szerintem az uteseket foleg a nagykepu zoldjei, es nem a tekercslopas miatt kapja a "siros" szovi.

Aki nagykepu, es utana beverik azt a nagy kepet, az ne jojjon a kulsore rinyalni, szerintem. :)

tényleg nincs rálátásod a dologra , sosem voltam nagyképű sőt a nagyképűséget díjaztam a mérgesítő levelekkel, de ezek a levelek pontosan 5 db talán a 30 és 40 . sereg közt születhettek azóta sem írtam egyet sem.
Rinyálásról szó nincs nem érdemel annyit az egész , a témát sem saját részre indítottam csak összetalálkoztunk és ez lett belőle.
azért érdeklődve figyelem a vélemények megoszlását leginkább a szerzők szerint :)

Remedy 02-08-2010 15:14

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 240227)
tényleg nincs rálátásod a dologra

Tobb van, mint gondolnad. :)

Pool 02-08-2010 15:14

taszi jól tetted, amit tettél és senkinek semmi köze hozzá, hogy játszol
nekem ennyi a véleményem :D

reichz 02-08-2010 15:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 240228)
Tobb van, mint gondolnad. :)

:) sokmindenkit ismerek a fórumozók közül , sokat csak hallomásból , soknak az orijait is nagyjából , az x es ellenfélről is tudok egy két dolgot persze nem sokat, ti nyilván jól ismeritek egymást , régebben játszotok .
Én egymagam vagyok itt az x es csapatból de jobb is ismervén a többieket:)

Tsobi 02-08-2010 15:42

Én is X-es csapatból vagyok. :)

reichz 02-08-2010 16:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 240233)
Én is X-es csapatból vagyok. :)

sokan játszanak az x ben :) nem úgy értettem hanem a saját szövimből természetesen

All times are GMT +1. The time now is 03:09.