Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Sakk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=40)

director 02-01-2006 16:13

Quote:

Originally Posted by lagen
De szerintem 20 percesnek kéne max lennie 1 meccsnek és utána döntetlen ha nem nyert senki sem, de persze fejenként 20 perc lenne és számolna vissza az óra amikor ő van soron:)

Remedy javaslata alapján jelenleg az a valószínű, hogy lesz egy schnellverseny egy kis bemelegítésnek, aztán pedig hetenként lesz egy forduló svájci rendszerben 30perces partikkal, amit a játékosok az adott héten tetszőleges, előre megbeszélt időpontban játszanak le.
(aki ezt nem érti, az se aggódjon, mindent elmagyarázok:))

gescs 02-01-2006 16:20

Hát igen, a magyarázatnak asszem hasznát tudnám venni, mert nem biztos hogy mindent pontosan értek, de jól hangzik amit írtál:D
Megnéztem a freechess-t de elsőre nem tűnt könnyen kezelhetőnek, de ha emellett döntötötök akkor majd megbarátkozom az oldallal. (Azért vendégként sikerült egy győztes partit játszanom:) )
A pimpernel.com lényegessen könynebben kezelhető, bár komplett versenyek rendezésére asszem enm alkalmas, viszont ha valaki koordinálja az eseményeket akkor megfelelő.

director 02-01-2006 16:33

Quote:

Originally Posted by gescs
Hát igen, a magyarázatnak asszem hasznát tudnám venni, mert nem biztos hogy mindent pontosan értek, de jól hangzik amit írtál:D
Megnéztem a freechess-t de elsõre nem tûnt könnyen kezelhetõnek, de ha emellett döntötötök akkor majd megbarátkozom az oldallal. (Azért vendégként sikerült egy gyõztes partit játszanom:) )
A pimpernel.com lényegessen könynebben kezelhetõ, bár komplett versenyek rendezésére asszem enm alkalmas, viszont ha valaki koordinálja az eseményeket akkor megfelelõ.

lényeg h jól hangzik;)

ja igen, juteszembe, aki esetleg kollégiumból (proxy mögül) játszik, annak jó esélye van, hogy a Jin nevű klienssel tud csatlakozni, eddig midnenkinek sikerült:)

mellesleg azt nem is olyan nehéz kezelni szerintem, úgyhogy akit ez zavar, annak is ajánlom:)
jó, a winboard egyszerűbb :), de az nehezebben csatlakozik..

lll 02-01-2006 17:12

Quote:

Originally Posted by director
lényeg h jól hangzik;)
ja igen, juteszembe, aki esetleg kollégiumból (proxy mögül) játszik, annak jó esélye van, hogy a Jin nevű klienssel tud csatlakozni, eddig midnenkinek sikerült:)
mellesleg azt nem is olyan nehéz kezelni szerintem, úgyhogy akit ez zavar, annak is ajánlom:)
jó, a winboard egyszerűbb :), de az nehezebben csatlakozik..

mivan?? úgy kell majd valami rpogival csatlakozni a játékhoz??
mert ha igen, akkor még min. 2 hét múlva kezdödjön a játék, mert most 4,2-es vinyóm van, mert beszart a 120 gigás és amíg vissza jön pestről az idő

director 02-01-2006 17:48

Quote:

mivan?? úgy kell majd valami rpogival csatlakozni a játékhoz??
mert ha igen, akkor még min. 2 hét múlva kezdödjön a játék, mert most 4,2-es vinyóm van, mert beszart a 120 gigás és amíg vissza jön pestről az idő

a winboard telepítve kb 8Mb, szerintem kibírod;)

lll 02-01-2006 18:25

Quote:

a winboard telepítve kb 8Mb, szerintem kibírod;)

Hát jah most még van 105 MB hely még a vinyón, nagyon remélem, hogy hamar meglesz az új, mert semmi sincs a gépen szinte:mad:

lll 02-01-2006 18:26

És hol lehet majd ezt a rpogit letölteni??

director 02-01-2006 18:30

Quote:

És hol lehet majd ezt a rpogit letölteni??

a winboard-ot pl innen

de a freechess.org-on megtalálod a többi klienst is

lll 02-01-2006 20:17

Quote:

a winboard-ot pl innen
de a freechess.org-on megtalálod a többi klienst is

köcce szépen:)

majd 1 magyarázó szöveget azért írhatsz ide ha megkérhetlek, mert hogy hogyan kell használni azt nem tom:rolleyes:

lll 02-01-2006 22:57

Egy másik sakkos online oldal amin pár hete nyomtam pár játékot és szerintem nagyon jó és egyszerü is

http://www.flyordie.hu/

és magyar ráadásul, szal nem kell senkinek sem szerintem elmagyarázni, hogy mit kell hogyan csinállni:)

All times are GMT +1. The time now is 19:20.