![]() |
Quote:
(aki ezt nem érti, az se aggódjon, mindent elmagyarázok:)) |
Hát igen, a magyarázatnak asszem hasznát tudnám venni, mert nem biztos hogy mindent pontosan értek, de jól hangzik amit írtál:D
Megnéztem a freechess-t de elsőre nem tűnt könnyen kezelhetőnek, de ha emellett döntötötök akkor majd megbarátkozom az oldallal. (Azért vendégként sikerült egy győztes partit játszanom:) ) A pimpernel.com lényegessen könynebben kezelhető, bár komplett versenyek rendezésére asszem enm alkalmas, viszont ha valaki koordinálja az eseményeket akkor megfelelő. |
Quote:
ja igen, juteszembe, aki esetleg kollégiumból (proxy mögül) játszik, annak jó esélye van, hogy a Jin nevű klienssel tud csatlakozni, eddig midnenkinek sikerült:) mellesleg azt nem is olyan nehéz kezelni szerintem, úgyhogy akit ez zavar, annak is ajánlom:) jó, a winboard egyszerűbb :), de az nehezebben csatlakozik.. |
Quote:
mert ha igen, akkor még min. 2 hét múlva kezdödjön a játék, mert most 4,2-es vinyóm van, mert beszart a 120 gigás és amíg vissza jön pestről az idő |
Quote:
|
Quote:
|
És hol lehet majd ezt a rpogit letölteni??
|
Quote:
de a freechess.org-on megtalálod a többi klienst is |
Quote:
majd 1 magyarázó szöveget azért írhatsz ide ha megkérhetlek, mert hogy hogyan kell használni azt nem tom:rolleyes: |
Egy másik sakkos online oldal amin pár hete nyomtam pár játékot és szerintem nagyon jó és egyszerü is
http://www.flyordie.hu/ és magyar ráadásul, szal nem kell senkinek sem szerintem elmagyarázni, hogy mit kell hogyan csinállni:) |
All times are GMT +1. The time now is 19:20. |