Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   A drágakő hatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=398)

Életfa#2 04-29-2006 03:48

Hát igen úgy tűnik, a lassú csopikban jobban ki vannak élezve az orik! :D

director 04-29-2006 04:51

Quote:

Originally Posted by Életfa#2
Hát igen úgy tűnik, a lassú csopikban jobban ki vannak élezve az orik! :D

mivel ott könnyebb kiélezni:) mellesleg lassúba fogok fordulni legközelebb.. nekem is ki kell próbálnom:)

Szecsa 04-30-2006 15:48

En angol anarchista csoportba pl. ahogy regiztem orszagokat a 2k-s dragako arany ar, az nagyon jol jott a kezdesnel, s kevesen is vannak a csoportba, valoszinuleg megtartom azt a keveske dragakavicsbanyat, es az en eladasaimbol nem fog lefele huzni az ara.
De pl. a parbajt rendesen atrendezte a kavics ar :)
Most pl. 1775 volt kezdesre az ara.

Bogár 04-30-2006 15:56

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem baj az, ha eltűnik. Igaz akkor lemegy majd az ár, és nem fog ennyit hozni, lásd máshol, ahol 1 aranyra ment le.

és mi fogja garantálni, hogy lemegy a drágakő ára? teljesen hazavágta a kereskedőt a 2000-es drágakőár. :(

Bogár 04-30-2006 16:36

1 héttel ezelőtt jónak láttam a drágakő árának növelését, de nagyon durva inflációt okozott.
az esett a legcarabbul, amikor kezdtem a hv-t, és felvittem az adót 100%-ra, majd mentem eladni a drágaköveket...
a hv eleje már nem az igazi. van pénzed mindenre, és nem kell mérlegelni, hogy építsek, vagy inkább képezzek. emellett még az emberek morálja is 100%.

Bogár 04-30-2006 16:38

Quote:

Originally Posted by Szecsa
En angol anarchista csoportba pl. ahogy regiztem orszagokat a 2k-s dragako arany ar, az nagyon jol jott a kezdesnel, s kevesen is vannak a csoportba, valoszinuleg megtartom azt a keveske dragakavicsbanyat, es az en eladasaimbol nem fog lefele huzni az ara.
De pl. a parbajt rendesen atrendezte a kavics ar :)
Most pl. 1775 volt kezdesre az ara.

jah. most a VIP hv-ben az eddigi legalacsonyabb ár 1950 körül lehetett.

Ati 04-30-2006 16:38

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
1 héttel ezelőtt jónak láttam a drágakő árának növelését, de nagyon durva inflációt okozott.
az esett a legcarabbul, amikor kezdtem a hv-t, és felvittem az adót 100%-ra, majd mentem eladni a drágaköveket...
a hv eleje már nem az igazi. van pénzed mindenre, és nem kell mérlegelni, hogy építsek, vagy inkább képezzek. emellett még az emberek morálja is 100%.

Első lettél? :)

Bogár 04-30-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by Ati
Első lettél? :)

még nincs vége annak a hv-nek. :p

Ati 04-30-2006 17:08

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
még nincs vége annak a hv-nek. :p

Gondolom mindenki első helyen fog végezni. :) Hiszen a drágakő miatt mostantól mindenki olyan ügyes, hogy első lesz. :) Semmi más nem számít, csakis a drágakő hiányzott még, de most, hogy ez is megvan, második helyezett mostantól nem is kell. ;)

Bogár 04-30-2006 17:25

nagyon jó, tetszik a gondolatmenet. :D
de nem arról van szó, hogy mindenki ügyes lett, hanem arról, hogy a hv elvesztette az egyik izgi részét, az adózást az elején... szerintem jó móka volt izzadni, hogy ne csökkenjen nagyon le a morál a 100%-os adó miatt.

All times are GMT +1. The time now is 05:13.