Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Párbaj - Információ a párbajokról (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3977)

Szesy 12-24-2009 13:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233604)
Egyszer minimum láttál már kezdő országot, különben nem játszanál.

Gondolod azzal kellek és fekszem?

Ati 12-24-2009 13:16

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 233609)
Gondolod azzal kellek és fekszem?

Gyanítom, hogy nem, sőt egynél többször talán nem is szívesen akarsz kezdő országot látni.

Elfi 12-24-2009 13:17

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 233605)
A párbajkiírásnál az attól való eltérések lennének feltüntetve. Ha azt valaki nem tudná azt feldolgozni, akkor szerintem nem neki találták ki a párbajt :)

Felőlem!:D Az már csak a kisebbik rossz. .:D

Még mindig jobb, mint most, amikor lövésed nincs, mi az induló ori.

Persze így is nyertem már 1-1 párbajt, csak szeretek gondolni a játékostársakra és arra, hogy a játék szórakoztasson, pláne, ha még fizetek is érte, ne meglepetéseket okozzon, hogy jah rosszul emlékeztem nem is 500 az induló fém, csak 400, jah, hogy akkor borul amit terveztem, nem gond, végülis csak időt és pénzt áldoztam rá. .

Szesy 12-24-2009 13:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233610)
Gyanítom, hogy nem, sőt egynél többször talán nem is szívesen akarsz kezdő országot látni.

Nincs azzal gondom csak azt mondom, hogy fogalmam sincs mi van 1 kezdő oriban és mennyi...:D
Így pedig nekem és a hozzám hasonlóknak nehéz az indulás. de ha ki lenne írva akkor úgye az egyértelmű.:)

Elfi 12-24-2009 13:20

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233602)
Demokrácia híjján szerintem hagyj fel a szavazatok számolgatásával. :)
Nem csak túl hosszú lenne, de egy újabb lökést adnánk azoknak a játékosoknak, akik túl lusták dolgokat maguktól kitapasztalni.. hol a játéktudás iránti igény, ha mindenkinek mindent a szájába kell rágni?

A pontos tájékoztatás, nem egyenlő a szájbarágással szerintem.

Gyula 12-24-2009 13:21

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 233612)
Nincs azzal gondom csak azt mondom, hogy fogalmam sincs mi van 1 kezdő oriban és mennyi...:D
Így pedig nekem és a hozzám hasonlóknak nehéz az indulás. de ha ki lenne írva akkor úgye az egyértelmű.:)

Indits anarhban egy kezdő országot és nézd meg, hogy mi van benne.

Szesy 12-24-2009 13:23

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 233616)
Indits anarhban egy kezdő országot és nézd meg, hogy mi van benne.

Nem akarok ott játszani, egyenlőre!
Egyetértek Elfivel, egyszerübb lenne a "pontos tájékoztatás"

vityu 12-24-2009 13:43

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233602)
Demokrácia híjján szerintem hagyj fel a szavazatok számolgatásával. :)
Nem csak túl hosszú lenne, de egy újabb lökést adnánk azoknak a játékosoknak, akik túl lusták dolgokat maguktól kitapasztalni.. hol a játéktudás iránti igény, ha mindenkinek mindent a szájába kell rágni?

Spec én elvileg minimum 7x láttam már kezdő országot, de csak sejtéseim vannak, hogy miből mennyi van.
Nem értem, hogy hol a játéktudás abban, ha ismered a kezdő éplistát.

Tsobi 12-24-2009 13:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 233623)
Nem értem, hogy hol a játéktudás abban, ha ismered a kezdő éplistát.

A játéktudás iránti valós igény már korábban elhalt.. ez egy dolog.
Abban nincs játéktudás, hogy valaki ismeri egy kezdő ország éplistáját, de egy régebbi játékosnak ha van róla fogalma és tud összeadni, akkor ki tudja találni.

Andrew 12-24-2009 13:52

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233625)
A játéktudás iránti valós igény már korábban elhalt.. ez egy dolog.
Abban nincs játéktudás, hogy valaki ismeri egy kezdő ország éplistáját, de egy régebbi játékosnak ha van róla fogalma és tud összeadni, akkor ki tudja találni.

Az újítások kevés kivételével még mindig majdnem pontosan tudom a súgót, de soha, míg játszottam nem tudtam, hogy néz ki egy kezdő ország. Csak annyi maradt meg, hogy van benne kb 5 piac :D

All times are GMT +1. The time now is 02:23.