![]() |
egyszerűbb sorozatos foglalással leküldeni alsóbb régiókba
igy tripla a távolodási esély:D :D :D :D :p :p |
Quote:
|
Quote:
Azért ez csoportfüggő is eléggé. B-ben a napokban vertem be hekire egy félelfet. 12 körre esett, és onnan már tolikkal se fért be, hogy esetleg bosszút álljon. Azért annyi tolit egy hadis is tartson, hogy a világ végéről éppen ne tudják szétbarmolni mindenét... Óriásnak nem kötelező:) |
hat szerintem jobb ha a varisotok elkezd felfele gombozgetni, es ha talal ures, vagy olyan orikat amihez tobb sereggel is befertek, azokra ramenni, es foglalni 100 hekit fejenkent, a varisotok pedig felfedez majd, esetleg viszitek az o seregeit is (nem kotelezo egyetlen egy katonat sem vinni ahhoz, hogy kapjon a zsakmanybol), ha akkor is befernek hozzatok akkor szerintem adjatok fel a hodozast es toroljetek az oritokat :)
|
Ismerős a helyzet nagyon csak nálam pont fordítva volt:) megtaláltunk egy teljesen hadis szövit és alulrúl 15 kör távolságból lopkodtuk őket:D :D :D
egyszer el kezdtek ránk káromkodni és azokat a leveleket elküldtük a modároroknak akik az anarchista csoortba rakta a csúnya szavakkal teli üzenetküldőt :D utánna ,eg a szövink szövetségese lett a másiksövi és mnt-t dobtunk egymásnak ;) minden jó ha vége jó így mi is meg ők is jó jártak:p |
Quote:
valaki felvilágosítana, kik a modárorok? :D és miért tesznek át anarchba csúnya szavak miatt? :eek: |
Quote:
Hehe:) És ti mikor mentek anarchba ezek után? Mer ugyanis a hód szabályzata ha jól emlékszem maximum 4 fős zárt szövetségeket engedélyez, a szövetséges szövetségek ennél kicsit már többet jelentenek... |
All times are GMT +1. The time now is 16:20. |